Utelek

Skulle mina barn kunna bo utomhus hade det gjort det utan att blinka. Vi har haft så himla fint väder senaste veckorna och vi har verkligen utnyttjat det till fullo. Varit och åkt pulka i olika backar, byggt snögubbar och snögrottor. 
Overallerna är nog de bästa jag stött på, de är från villervalla och är verkligen super duper bra! De är torra, varma och jätte bra i storleken. Personalen på dagis har berömt dem massor så jag ska nog köpa samma till nästa säsong.
 

Stora barn

Idag åkte skötbordet ut och när jag skruvat isär det så blev jag tårögd. I 4 år har vi haft blöjbarn och nu har vi inget. Det har varit en så "självklar" del i vardagen och nu är det slut. Självklart jätte skönt att inte behöva hålla på med det mer men ändå konstigt. 

Tilde slutade ju med blöja för lite mer än en vecka sedan och det har gått super bra, hon får fortfarande ha en blöja när hon ska sova men hon vägrar att kissa i den. Hon går upp på natten om hon blir kissis vilket är toppen, bara vi som ska våga ta av blöjan. Det gör inget om hon kissar i sängen då vi har skydd men vill inte att hon ska bli ledsen om det skulle råka hända en olycka. 

Jesper jobbade natt fredag till måndag morgon så han är ledig hela denna vecka, Tilde var hemma med idag då hon hade feber imorse och hon får vara hemma imorgon också. Vilgot ville åka till dagis i alla fall så han fick göra det. De går 3 dagar denna vecka 9-14 så det blir inte så länge i alla fall. Var personalen som sa att även fast Jesper är långledig så får barnen komma 25 timmar i veckan men vi kände att 15 räcker, precis som när jag var mammaledig. 

Tildes feber har i alla fall gått över utav sig själv och jag hoppas verkligen att det bara var något tillfälligt imorse så att hon får må bra resten av veckan. 
 
Jesper är som sagt ledig och jag jobbar lite kortare dagar denna vecka. På fredag tänkte jag att jag skulle vara ledig med resten av familjen så vi får en lång helg tillsammans <3 

Stora damen

Så stolt över denna lilla dam <3 
Blöjfri dagtid hela helgen förutom idag när vi var och åkte pulka men när vi kom hem så var det inget kiss i blöjan i alla fall <3 
Från att ha gått på pottan i några veckor innan hon fyllde 1 år till att totalt ha vägrat toalett och potta fram till för några veckor sedan. Så himla himla duktig <3 
Har lovat henne trosor med My little Pony på så det ska jag nog klicka hem ikväll. 
Nu ska jag bara vara på personalen på dagis igen om att de ska använda trosorna jag lämnat där så ska det nog vara helt slut med blöja även där snart! 
 

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0