Sista lediga fredagen

Imorgon ska jag njuta fullt ut av ledigheten med barnen för det är den sista lediga fredagen. Barnen är snart 2 och 4 år och vi har haft sådan tur att vi klarat oss på att jag jobbat 60% nu när de varit så små.
Känns så skönt att kunna ha gett dem lyxen att få vara hemma varje fredag samt bara gå några korta dagar i veckan. De älskar dock att vara på dagis så det går absolut ingen nöd på dem.
 
Precis som med mammaledigheten så känner jag nu i efterhand att jag skulle njutit av det ännu mer, kommer sakna att ha våra mysiga frukoststunder på fredagarna framför soffan <3 Vi får ta det på lördagarna istället helt enkelt!
Känns extra skönt nu att Jesper jobbar skift så det får lediga dagar i veckan samt korta dagar när han jobbar eftermiddag så de blev ett snitt på 20h i veckan.

Idag jobbade jag över till 16 så Jesper fick hämta barnen, första gången de slutade så sent men det hade gått jätte bra. De var ute och lekte tillsammans när Jesper kom, Vilgot skjutsade runt Tilde på en cykel.
Vi kom hem ungefär samtidigt och när vi kom hem så fick barnen lite mellis och vi monterade upp lite hyllor på väggarna innan jag började med middagen.
Idag blev det bacon och broccoli paj med sallad till, super gott! Barnen var ganska trötta och Vilgot kom och sa att han ville gå och lägga sig, det händer inte ofta kan jag säga!
 
Imorgon kommer mamma hit på lunch så då har jag lovat att bjuda på pannkakor! Om vädret tillåter så försöker vi nog hålla oss ute på förmiddagen, jag är dock snorig och har lite ont i halsen så är det för grått så stannar vi inne.
Jesper har ledig helg så vi får se vad vi hittar på, kanske uträttar lite ärenden inför Cypern! Bara 11 dagar kvar nu.
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0