Fredag

I vanliga fall är jag alltid ledig på fredagar men eftersom att jag vabbade i onsdags så åkte jag och jobbade idag. Har jobb som måste vara klart innan tisdag och kände inte för att stressa med allt på måndag.

Kom hem runt 15 och när jag kom hem så stod Jesper och lagade mat, det blev det en tidig "middag" redan klockan 15.45 då Jesper skulle åka och jobba sen så idag har vi knappt sett varandra.

Vilgot är fortfarande sjuk men febern har gått ner mycket så jag hoppas att han känner sig så pigg imorgon att vi kan gå ut och leka ett tag så han får lite frisk luft.
Vi har hållt oss inne idag och efter middagen så blev det ett bad, sen lekte vi kurragömma och busade innan de fick kvällsfika. Blev så tidig middag så en macka slank ner lätt för oss alla.
Medans barnen varvade ner i soffan så passade jag på att namnmärka alla nya kläder, tvätta och vika den rena tvätten.
 
Barnen sover sedan några timmar tillbaka och jag tittar på vänner. Ska ta med mig datorn upp och lägga mig i sängen snart så kanske jag somnar lite tidigare idag. Måste dock bädda först, så skönt att lägga sig i nya sängkläder när man är nyduschad men önskar att jag bäddade tidigare när jag var lite piggare..Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0