Fredag

Båda barnen sov hela natten så jag kände mig riktigt utvilad imorse. Tilde sover ifs alltid hela nätter men Vilgot kan vakna ibland och jag har så himla svårt att somna om när jag väl varit uppe och rört på mig.
8.40 smög han in till mig och la sig under täcket <3 Vi gick ner lite efter 9 och då vaknade även Tilde. 

Gjorde frukost, 1 ägg, 3 skålar yoghurt och 1 macka tröck Tilde i sig och Vilgot lika så minus en skål yoghurt.
 
Barnen lekte på med duplo och annat så jag passade på att tvätta en maskin tvätt och vika det som var rent.
 

Idag var det soptömmning och Tilde hade första parkett i alla rummen så hon kunde se den. Märks att det inte är "stads ungar" då de blir helt till sig då de ser tåg, bussar m.m. :'D
Mamma kom hit runt halv 12 och jag hade precis lagt barnen så vi kikade lite på vings hemsida inför resan om 10 dagar. Längtar så mycket nu!
När barnen vaknade så ställde jag mig och stekte pannkakor och efter lunchen så myste vi i soffan allihopa. Vi hade sån tur att pappa och Ing-Britt kom förbi med fikabröd så det blev kaffe och fika också.

Jesper skulle ha slutat 17.15 men han skrev redan lite efter 14 att han hade fått slutat tidigare, ingen blev gladare än jag ! Kunde vi börja våran lediga helg lite tidigare! <3 

Senare på eftermiddagen så körde jag mamma och Hasse till Jespers föräldrar i mehedeby där de skulle bli bjudna på middag och medans jag gjorde det så lagade Jesper middag hemma. Ris och kycklingwok blev det, första gången han gjorde det och det blev super gott! Önska att jag var lika duktig som han när det kommer till mat. Pannkakor finns det dock ingen som slår mig i ;)
Barnen åt så bra så efter middagen så plockade vi fram lite gott och satte oss och tittade på Lejonkungen. Klockan var efter 19 men vi sa att barnen får vara uppe så länge de orkade och det gick ca 40 minuter sen låg de i sina sängar. 

Vi har delat på en flaska rödvin och är inne på film nr 2, London has fallen. Jag har sett den en gång förut så jag kan slö titta samtidigt som jag pillar på datorn. 

Får se vad vi hittar på imorgon, jag skulle till stan igår men eftersom att jag jobbade över så blev det inte av. Ska försöka lura med mig Jesper imorgon då jag behöver uträtta lite ärenden där. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0