Vabb och sjukdom

Ögoninflamation, feber, hosta, snuva och huvudvärk här hemma, gissa om vi har haft en rolig vecka! Tilde har varit värst drabbad med allt men nu börjar hon bli bättre, bara hostan kvar. I förrgår hade hon lite över 40 grader i feber och var helt utslagen stackarn <3
Jag har försökt underhålla Vilgot så gott det går så att Tilde har fått vila i lugn och ro.

Vi har bland annat roat oss med att baka, Vilgot fick välja precis vad han ville och han ville göra blåa muffins. Tur att jag hade karamellfärg! Han fick göra allt helt själv, jag sa hur mycket han skulle ta av allt och han räknade och hade i så som han tyckte. Han provade att knäcka ägg också men det hamnade i slasken så det fick jag hjälpa honom med tillslut. Annars så gjorde han allt själv.
Det sjuka är att de blev mycket godare och saftigare än vad jag någonsin fått till! 

Tilde har mest legat och vilat och sovit läääänge på dagarna, stackarn! 

Idag har hon mått mycket bättre, ögonen är bra och ingen feber. Hostan är dock kvar och hon har vaknat några gånger sen jag la henne men hoppas på att det är bättre imorgon!
Jag började ju veckan med att vara sjuk och när jag kände mig lite bättre blev Tilde sjuk så det blev vabb istället. Nu har jag dock ansträngt mig lite för mycket tror jag för nu mår jag sämre än vad jag gjorde i början på veckan. Vilgot har börjat klaga på ögonen och säger att de brinner och svider så jag antar att han är nästa på tur. Lagom till nästa vecka blir väl Jesper sjuk är min gissning. Hösten och dess sjukdomar i all ära.. 

Inte ett så roligt inlägg men det har inte hänt så mycket de senaste dagarna. Nu ska jag nog göra en till kopp då det är de enda som känns skönt i halsen. 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0