Regn och rusk

Imorse var det inte lätt att komma upp ur sängen.. Jesper jobbar eftermiddag så han och barnen låg och sov och jag hörde hur regnet öste ner utanför fönstret..
Klädde på mig i mörkret, borstade tänderna och tog matlådan sen brummade jag iväg. Tur att bilen blir varm innan jag ens hinner ut på gatan!
Fick mycket gjort på jobbet idag också så det kändes bra när jag packade ihop för att åka hem. Båda barnen sprang mot mig och hoppade upp i famnen när jag kom <3 När vi kom hem så gosade vi ner oss i soffan och tittade på Paw patrol, båda barnen är helt fast för det! Jag smög upp och passade på att bädda sängar, slänga in en tvättmaskin och plocka lite. Vilgot gick upp på sitt rum och lekte med bilar och duplo medans jag och Tilde fortsatte titta på tv. 
Efter middagen så blev det ett bad för barnen och sen fick de gå och lägga sig. 

Jag har roat mig med att läsa av vattenmätaren och betalat alla räkningar, så skönt att ha allt betalt direkt så man kan föra över till sparkonton och så sen. 

Idag har vi som sagt hållt oss inne hela eftermiddagen men igår när det var lite bättre väder så passade vi på att vara ute. 

Hur söta är de inte? Tilde vill alltid hålla Vilgot i handen när vi ska hem från dagis och igår blev hon såååå ledsen då han sprang lite före. Då vände han och sprang tillbaka för att hålla i henne och då blev hon såhär glad <3 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0