Julklapp till Tilde

Det är lite svårare att köpa julklapp till Tilde än till Vilgot, hon talar inte om vad hon önskar sig på samma vis som han gör. Frågar man henne säger hon "babblarna" eller "bebis" men jag tolkar bebis = docka. 
Hon har två dockor, en liten som hon hade mycket när hon var mindre, den fick hon av Gunilla och sen har hon en lite större som hon fick av mamma för ett tag sen som hon bär omkring på hela tiden. Hon drar "Maja" i vagnen, hon ska sitta med vid bordet, sover med henne i hennes säng och så vidare. Hon vill gärna bada med henne också men tyvärr så är kroppen av tyg så det går inte sen har hon velat byta kläder men det har vi inga som passar heller.

Hade tänkt köpa en baby born till henne när hon fyllde 2 år men tänkte att hon kanske inte skulle uppskatta det så mycket men hon leker bara mer och mer med dockor så vi bestämde oss igår och jag klickade precis hem en från BR.se då de hade extra pris. Köpte extra blöjor och en liten outfit också eftersom hon har velat byta kläder på de 2 dockorna hon har nu. Ska kika lite på kappahl också då de har bebis kläder i storlek 44 som jag vet passar.

 
 
 
 
Gosedjuren är nu utbytta mot dockan <3 
 
 
Elin
2017-11-04 @ 19:18:15

Åh den där har ju Lily oxå 😍 She loooooves it!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0