Helgen

Jesper hade ledig helg och vi har haft fullt upp. I fredags efter jobbet så åkte vi hem till Reine och Gunilla där vi blev bjudna på mat. Så himla skönt att slippa tänka på mat och det är alltid lika trevligt att äta där! Var kvar ganska så länge och barnen somnade påväg hem i bilen så det var bara klä av dem och lägga dem i sängen så fort vi kom hem.

I lördags så blev det en tur till valbo för att leta efter sänglampor till sovrummet men hittade ingenting som passade så blev lite kuddar och en lampskär på MIO och diverse onödiga prylar på IKEA. Vi hann bara hem innan jag och Vilgot åkte iväg på Halloweendisco uppe i bruket. Vilgot hade bestämt att han skulle vara dinosaurie, tur att partykungen ligger nära så jag kunde köpa en dräkt där. 
Han hade jätte kul och bästisen från dagis var där och de dansade och lekte hela tiden. Kul att få lite tid att prata med de andra föräldrarna också, man hinner bara hejja ibland vid lämning och hämtning och jag lämnar och hämtar ofta barnen när ingen annan gör det. 
Tilde och Jesper var hemma, hon är lite för liten och lättskrämd så det hade nog inte varit någonting för henne ;)

På söndagen så låg vi alla kvar lite för länge i sängen så det blev brunch istället för frukost. Fixade oss och åkte in till stan, hade äntligen hittat en sänglampa jag kunde tänka mig. Hade helst inte haft några alls men Jesper ville så gärna ha.. 
Anledningen till att vi åkte in till stan var för att vi skulle gå på bio, Alfons leker Einstein. Vilgot har vi varit på bio med förut men det var första gången för Tilde. Det gick jätte bra och de satt stilla och tittade nästan hela filmen, Tilde tröttnade de sista 10 minuterna (filmen var 40 min lång) men då gav vi henne lite med popcorn så var problemet löst ;) 

Helgens bästa var i alla fall igår på kvällen när pappa ringde mig <3 Han opererades i torsdags och jag har varit jätte orolig. Han har gjort två stora operationer i år och tack och lov så har det gått bra båda gångerna. Jag har inte velat åka och hälsa på då jag har haft sån hosta, även om jag inte smittar så kändes det dumt då han låg på en intensivavdelning fram tills igår. Igår fick han tillgång till telefon så idag har jag ringt honom 2 gånger och han låter bättre och bättre för varje gång <3 Han har opererat bort en tumör i huvudet så talet hängde inte alls med efter operationen så jag blev riktigt orolig där ett tag men för varje dag så blir det bara bättre och nu är det till 90% bra skulle jag våga säga. Nu hoppas vi på att det blir helt 100 och att han får komma hem snart. 

Var så himla trött imorse när jag vaknade så nu blir det sängen så är jag förhoppningsvis inte lika trött imorgon!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0