Helgen i korthet

I helgen så klippte jag Jesper och efter en muta som involvera salta pinnar så fick jag klippa Vilgot också. Rakat på sidorna och lite längre uppe på precis som pappa. 
Han blev jätte nöjd och efteråt så ville han att jag skulle ta kort på honom så att han kunde titta på dem. 
 
Igår var vi ute och lekte klockan 09:40. Dagen "efter" man ställt om klockan är alltid så konstig. Vid den tiden brukar jag plocka undan frukosten och fixa med tandborstning och kläder för dagen men igår var vi klara för längesedan och var ute och lekte istället. 
Det var super kallt ute och blåste hur mycket som helst så Vilgot tröttnade efter en timme och ville gå in så det slutade med att vi hamnade i soffan framför en film. 

Har varit skönt att vara hemma i helgen utan några planer. Pappa är på sjukhuset igen då han blev dålig efter att han varit hemma några dagar, Theri blev dålig igår från ingenstans och kunde inte stödja på bakbenet och låg i sängen precis hela dagen så jag har inte alls varit på topp. Det verkar dock som att båda två är på bättringsvägen så jag hoppas att det fortstätter åt rätt håll.

 

Julklapp till Tilde

Det är lite svårare att köpa julklapp till Tilde än till Vilgot, hon talar inte om vad hon önskar sig på samma vis som han gör. Frågar man henne säger hon "babblarna" eller "bebis" men jag tolkar bebis = docka. 
Hon har två dockor, en liten som hon hade mycket när hon var mindre, den fick hon av Gunilla och sen har hon en lite större som hon fick av mamma för ett tag sen som hon bär omkring på hela tiden. Hon drar "Maja" i vagnen, hon ska sitta med vid bordet, sover med henne i hennes säng och så vidare. Hon vill gärna bada med henne också men tyvärr så är kroppen av tyg så det går inte sen har hon velat byta kläder men det har vi inga som passar heller.

Hade tänkt köpa en baby born till henne när hon fyllde 2 år men tänkte att hon kanske inte skulle uppskatta det så mycket men hon leker bara mer och mer med dockor så vi bestämde oss igår och jag klickade precis hem en från BR.se då de hade extra pris. Köpte extra blöjor och en liten outfit också eftersom hon har velat byta kläder på de 2 dockorna hon har nu. Ska kika lite på kappahl också då de har bebis kläder i storlek 44 som jag vet passar.

 
 
 
 
Gosedjuren är nu utbytta mot dockan <3 
 
 

Julklappar

Första julklappen är inhandlad och det är till Vilgot. I år har vi sagt att vi ska satsa på färre julklappar men lite dyrare. De har så mycket saker och Tilde ärver mycket leksaker som Vilgot blivit för stor för så det är svårt att hitta något. 

Båda barnen men speciellt Vilgot älskar Paw Patrol och har sagt att han önskar sig ett Paw Patrol hus. Vet inte om han visste att det fanns ett sånt men jag hittade ett på toysrus i alla fall så det fick det bli. 
Har ingen aning vad vi ska köpa till Tilde, hon har inte riktigt fått något intresse för något specifikt än, hon gillar det mesta. Har frågat henne vad hon önskar sig av tomten och hon säger babblarna så det blir nog något sånt i alla fall.
Vi ska sätta oss någon kväll sen och skriva brev till tomten har vi sagt och Vilgot vet redan allt han ska skriva, han önskar sig PP (Paw patrol) hus, PP gubbar, PP bilar, PP kläder och allt man kan tänka sig med PP. 

Jag och Jesper är redan klara med julklappar till varandra, vi har bokat ett gourmetpaket med övernattning på Högbo bruk i Januari. Ska bli jätte mysigt och jag ser verkligen fram emot det!

 

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0