Underbar ledighet

Helgen lider mot sitt slut och vi laddar upp inför en vecka med jobb och dagis. Vilka fantastiska dagar vi har haft!

Onsdag - Strålande sol så blev en kort dag på jobbet. Hämtade hem barnen tidigare och när vi kom hem så blev det mellis i solen och så fick vi besök utav Sandra. Det var jätte längesen så det var super roligt att träffa henne och prata ikapp allt som hänt. 
När Jesper kom hem så åkte vi på middag hemma hos mamma och Hasse och barnen skötte sig exemplariskt hela kvällen vilket alltid är ett plus i kanten! Jespers bränna var samtalsämnet för kvällen, aldrig sett något roligare!
Kom hem ganska sent och Vilgot somnade innan vi hann hem.
På torsdagen så tog vi en liten shoppingrunda i stan och valbo, blommor fick följa med hem från plantagen så det pysslade vi med på eftermiddagen. Pangväder så alla dörrar har stått öppna och barnen har sprungit ut och in. 
Sara och Mattias höll oss sällskap under eftermiddagen och efter att de åkt hem så började Jesper med maten. Barnen och jag och lekte i trädgården, rena rama lekparken nu med gungor, gungbräda, studsmatta och pool! Bara sandlådan som fattas, den ligger i boden sen något år tillbaka, det är det där med att ta tummen ur! 

I fredags så fick det bli en till tur till stan för att handla det vi inte hann med dagen innan, behövde fylla på med mat och alkoholhaltiga drycker till helgen. 
Jesper körde barnen till mehedeby sen på eftermiddagen och vi förberedde oss för middag och en kväll ute med Sara, Mattias, Victoria och Tom. 
Vin på brända bocken, middag på church street och sen drinkar och biljard på interpool. Underbart sällskap och en underbar kväll. Tog 23 tåget hem och det var en perfekt kväll från början till slut.

Vaknade runt halv 9 på lördagen och solen strålade utanför så hade inte ro att ligga kvar och dra oss heller så det blev frukost ute på verandan. 
Barnen hade det så bra hemma hos farmor och farfar så vi passade på att uträtta lite ärenden medans de ändå var där. 
Blev ännu en tur till gävle ( jag skojar inte) där vi köpte lite saker till trädgården och poolen så när vi kom hem plockade vi fram den. 
Hämtade hem barnen som var glada att se oss <3 och vi dem! Så skönt att ha dem hemma igen. Man kan vilja slita sitt hår eller stänga in sig i ett mörkt rum vissa dagar men så fort de är borta saknar man dem efter bara någon timme <3 
De var super trötta så det blev tidig kväller för dem.

Imorse så åkte Reine, Jesper och Vilgot till stugan för att fiska och pyssla lite och jag och Tilde gick upp samtidigt som dem så vi höll på att greja ute redan 08.15. Ska göra om en rabatt på framsidan så jag ägnade morgonen till att försöka få bort allt gammalt därifrån. 

Pappa fyller år idag så jag ringde och frågade om vi inte skulle hitta på något så vi tog en tur med bilen hem till farfar på en kopp kaffe och det blev även ett stopp vid farmors grav. 
När vi kom hem så la jag Tilde för en vila och jag gick ut och satte mig i solstolen, höll på att somna för det var så varmt men fläktade samtidigt så skönt. Helt plötsligt hade 2 timmar gått och Tilde låg fortfarande och sov som en stock när Sara och Mattias kom för att säga hej då. 
När Jesper kom hem från stugan så åkte vi till mehedeby där Vilgot redan var så blev det morsdag middag där och vi kom hem närmare 19.
Vilgot somnade direkt medans Tilde inte alls var lika medgörlig, hon hade ju sovit över 2 timmar mitt på dagen så det var ju ändå ganska väntat. 

Jag har hunnit med mycket här på kvällen, tvättat, vikt tvätt, bakat två plåtar fröknäcke, duschat, städat undan efter dagen och snart ska jag upp och bädda rent i sängarna. Känns att man varit ute hela dagarna då jag varit tröttare än vanligt på kvällarna. 
Blir nog till att gå upp och fixa sängen nu så att man kan lägga sig och avsluta dagen med ett avsnitt vänner eller två. 

Grattis alla mammor på morsdag också <3
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0