Lill lördag..

.. och det firade vi med fint väder! Man blir så mycket piggare och på bättre humör när solen är framme från morgon till kväll!

Jesper mötte mig och barnen i dörren, han kom hem från jobbet och vi skulle iväg till jobb och dagis. Förstår inte folk som jobbar skift, jag hade gått under tror jag. 

Lämningen gick galant som vanligt och jag var på jobbet i god tid så började med macka och en kopp kaffe innan jag satte igång. Tiden flög förbi och det var lite att pyssla med idag, hann kanske inte med allt jag hade tänkt men det gör inget för jag har gott om tid imorgon då det jag egentligen skulle ha jobbat med blev uppskjutet. 

Hämtade hem två trötta men glada barn och Vilgot hade ju kompisar här någon timme på eftermiddagen så tiden flög förbi och vips så var det dags för middag och sen läggdags. Jesper läste för Vilgot ikväll men de hann inte ens genom halva boken innan Vilgot sa till Jesper att gå för nu ville han sova haha.
Envisa fröken låg och prata och hade sig i säkert en timme efter läggning så hoppas hon sover gott inatt annars kommer hon vara trött imorgon ;)

Jesper har åkt iväg till jobbet och jag tog med mig datorn upp till sängen och tittar på viaplay samtidigt. Tänker varje kväll att jag ska somna i tid men det slutar alltid med att jag tittar på klockan en sista gång närmare 01. Sista dagen imorgon iaf sen väntar ledighet fram till på onsdag. Jag tänkte att jag skulle ta med mig jobb hem och pyssla lite på kvällarna så att jag kan vara ledig på måndag också när det är klämdag. Jesper och barnen är lediga fram till på onsdag så vore skönt att vara lediga tillsammans! 

Imorgon är det träning igen men Jesper ska ut med jobbet så mamma hoppar in som barnvakt så länge, Vilgot är redan laddad och pratar om att mormor ska komma hem till oss i huset.

Och med denna bild säger jag tack och godnatt!
 

Stora pojken

Det slog mig idag hur stor våran kille har blivit. Idag så kom det två tjejer som går på samma avdelning som honom på förskolan och sa "Vilgot fråga din mamma om du får leka med oss" <3 Så han kom in och frågade och det gick såklart bra så länge de höll sig på våran gård och inte ute på gatan. Första gången han lekte med några utan att jag stryt upp något.
Ena tjejen bor på samma gata så hoppas det blir några fler gånger. De var några år äldre men det brydde de sig inte om och lekte på ute i alla fall. Fick en lapp med deras mammas telefonnummer så vi smsade varandra och bor ju bara några hus ifrån så.

Han pratar tydligare och längre meningar/ mer sammanhängande för varje dag som går, han rättar mig till och med ibland haha, blöjan är borta på dagtid och han sköter det själv med toa och tvättning av händerna. (vi vuxna torkar såklart när det är nr 2), har börjat leka på ett annat vis och ska visa att han kan allt själv.

 
Du skulle inte kunna ha en stoltare mamma och pappa din underbara lilla pojke <3

Next

Upptäckte affären next för ca 5 år sedan och det har blivit B.R.A med shopping där sedan dess. Bra priser, bra kvalitet och super duper snabb leverans när man beställer från internet!
Man får gå upp en-två storlekar beroende på plagg när det kommer till barnkläder men när man har lärt sig det så går det galant.

Barnen har haft bra med kläder men nu börjar det behövas lite lättare kläder så det blev en beställning, den kommer nog imorgon eller senast torsdag. Det är helt sjukt hur snabbt jag alltid får mina leveranser. Beställde en gång klockan 23 på kvällen och dagen efter så kom paketet på eftermiddagen! Och då skickas det från england!

Färgglatt blev det, fint när man får lite färg!

Tilde fick t-shirts, shorts och en baddräkt.


Vilgot fick t-shirts och ett par shorts.
Och till mamman blev det en klänning, tittat på den i några veckor nu men aldrig slagit till. 127kr kosta den och finns i många olika färger, älskar fickorna och den ser riktigt mjuk och skön ut!
 

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0