Fin besök mitt i veckan

Dagarna rullar på med jobb men försöker ändå hinna med saker efter.
I måndags så åkte jag hem till Elin så tog vi en lång skön prommis, igår kom Elin och Lily hit ett tag på eftermiddagen och idag hade jag besök av Victoria och Sally. 
Barnen är lite snoriga men jag hoppas att det stannar där då vi har planer i helgen. På lördag ska Tilde vara hemma hos mamma och Hasse medans jag och Vilgot åker till leklandet med Elin och Lily.
Jesper har sin jobbvecka så honom ser vi tyvärr inte så mycket av. 

I måndags så ringde jag och beställde smörgåstårta och tårta till den 17e, kommer bli mycket kladd att äta den dagen men Vilgot ville så gärna ha en polistårta och det är ju klart man ska ha en tårta när man fyller år! Det får helt enkelt bli smörgåstårta och tårta!
Jesper fyller år den 15e men sen Vilgot föddes så har det blivit så att vi firat båda tillsammans.
Presenter är redan köpta till dem båda. Kalsonger med brandbilar och polisbilar samt böcker/pysselböcker om lastbilar, brandbilar, polisbilar och grävmaskiner till Vilgot. Sen går vi nog ihop med farmor och farfar om den sista presenten. Av Sara har han önskat sig en blå nalle, det talade han om för henne sist hon var här och han pratar fortfarande om Sara och den blåa nallen, av mamma ville han ha en blå snutte sen har han också pratat om brandbilar och polisbilar så han kommer nog att bli super nöjd <3 

Tänk att vi snart varit föräldrar i 3 år <3
 

Helgen

Då var det söndag kväll och även denna helg går mot sitt slut.

Igår sov barnen till halv 10 och jag fattade ingenting när jag vaknade, ställer aldrig alarm på helgerna då barnen ändå vaknar runt 8. Upp med hela familjen och i med frukost innan vi rullade iväg till mehedeby. Jesper och Vilgot fick håret klippt av Gunilla och när de var klara så åkte jag och Jesper in till stan.
Dålig bild men snygga blev de i håret i alla fall!
 
Handlade mat och medans Jesper letade efter en ny skjorta till kvällen så passade jag på att handla lite jag med. Blev ett par ljusare jeans och två tshirts, nu är det bara en ny skinnjacka som ska inhandlas så är jag redo för våren!

Hämtade hem busungarna och när vi kom hem så hamnade de i soffan och Jesper gjorde sig redo för att åka in till stan.
Barnen hade inte sovit och varit ute hos farmor och farfar så vi blev inne resten av eftermiddagen. Vilgot fick jag lägga redan klockan halv sju då humöret inte var på topp. Efter att jag lagt Tilde så blev det en xider framför en romantisk komedi, sånt som man inte får titta på när man delar tvn med någon annan ;)

Blev en tidig kväller då jag kände på mig att barnen skulle vakna tidigt och tur var väl det för Vilgot kom in till mig redan runt sju (sex om man inte ställt om klockan)  och sen blev det ingen sömn efter det. 
Blev frukost i soffan medans vi väntade på att pappan skulle piggna på sig. Var riktigt grått och tråkigt ute när vi gick upp men när solen började spricka igenom så väckte jag Jesper så rullade vi in till blomsterlandet så jag kunde köpa lite blommor och jord. Lunch blev det på max så vi skulle vara mätta i magen när vi kom hem.
Började med att kratta löv och Vilgot hjälpte mer än gärna till att köra löven i sin skottkärra fram och tillbaka.
Tilde var missnöjd större delen av tiden så tillslut fick vi gå in, lika bra så brynäs matchen ändå började. Mamma och Victoria var också här och tittade. Förlust blev det så på tisdag så får mamma komma hit igen.

Efter att vi lagt barnen så gick jag och Jesper ut och tog reda på det sista så nu är tomten fin. Underbart att det är ljust så länge, och så varmt det varit idag! 18 grader var det som varmast och man svettades i jackan!
Nu tittar vi på någon film som handlar om andra världskriget, så trött på såna filmer. Finns ju hur många som helst! Tur att Brad Pitt är med så den är värld att slö titta på iaf!

I veckan så väntas jobb och imorgon får vi matkassen efter en tids uppehåll. Ska bli skönt att ha planerade middagar igen då vi är så dåliga på att planera. Vi handlade igår och idag och ändå så fattas det saker.. 

Hoppas på att kunna komma någonvart med kaklet den här veckan, vill så gärna bara göra klart.. Inte mycket kvar nu.
 

Fredag

Vaknade utav att Vilgot kom in till mig lite innan sju, gav honom en flaska välling så somnade vi om. I typ 2 minuter.
Vaknade utav att Vilgot spydde i sängen, han hade somnat med flaskan i munnen och den var inte slut så jag undrar om han fick en kallsup eller liknande så all välling kom upp.
Han har inte spytt något mer och har ingen feber så jag hoppas att det bara var det som hände så att det inte är magsjukan. Han har ätit och lekt på förmiddagen så jag håller tummarna.

Båda barnen var trötta då vi gick upp tidigare än vanligt så Tilde ligger uppe och sover och Vilgot somnade på soffan.

Jag sitter och dricker en kopp kaffe i köket och betalar räkningar, roligare kan man ju ha det men det måste göras. Såndär rolig månad där man får soptömningen, radio tv och annat som man får var 3e månad. Samt att jag fick en fortkörningsbot på 2400kr igår påväg från jobbet. Nu har vi lärt oss i alla fall, kommer den en ny hastighetsskylt så ska man köra tex 70 när man passerar den inte börja sakta ner då. Det första man lär sig på körskolan, dumt av mig! Nu kan jag inte längre använda Jespers parkeringsbotar att gnälla på då jag var värre... Tur att jag fick mycket i lön annars hade jag nog börjat grinat!

Barnen har ramlat och slagit sig i veckan också, Tilde ramlade och slog näsan i tisdags, Vilgot slog upp knät i onsdags och igår ramla han när de var ute och gungade på dagis. Och idag spydde ju Vilgot och Tilde är super snuvig. En bra vecka för oss! Hoppas på att nästa vecka blir bättre!

Jesper är ledig i helgen och vi har inga planer alls, Jesper ska ut med några kollegor imorgon och roa sig så vi får se vad jag och barnen hittar på. Är det fint väder så är vi nog ute större delen av tiden.

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0