Svensexa

Igår var dagen D, Jespers kompisar hade planerat en svensexa sedan en tid tillbaka och jag har varit med och hjälpt till på några hörn. Har varit otroligt svårt att vara tyst om det och jag har verkligen fått tänkt mig för så att jag inte skulle råka avslöja något! Smugglat ut kläder, skor, vax, sett till att bilen var bra parkerad där hans tillstånd gäller och sett till att han inte planerat något annat den dagen!

Jesper jobbade förmiddag och skulle ha slutat klockan 17.15 men jag fixade nummret till Jespest chef och gav det till Kevin så styrde de upp det så att han slutade klockan 14 istället. 
Hur de överaskade honom på jobbet var på gränsen till elakt men det är smällar man får ta ;)
Dom hade en toppen eftermiddag/kväl och han ramlade in klockan 04.30.
 
 
Vilka underbara vänner som fixde det åt honom!
 
Jag och barnen spenderade dagen hemma hos mamma, härliga kontraster. Svensexa och middag hos mamma haha!
Vi kom hem närmare nio och barnen somnade direkt så jag passade på att titta på OITNB när jag ändå hade tvn för mig själv ;)
Vilgot vill upp redan klockan 7 imorse men det gick jag inte med på så tvn i sovrummet räddade mig ännu en gång och vi låg kvar till 8.30.
Jesper sov nere på soffan och Marcus hade han placerat nere i källaren, tur vi har tre plan!
Gunilla kom och hämtade Vilgot runt lunch och då hade Jesper vaknat till liv så vi slog två flugor i en smäll och åkte in till guldfynd och efter det hämtade vi hans saker som låg kvar i Niclas bil. 

När vi kom hem så började han klippa gräset men jag tog över så han kunde börja laga mat, tycker han mår oförskämt bra efter gårdagen!
Hibbi kom precis över och ikväll blir det grillat och någon cider. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0