Midsommarveckan

Ledighet woop woop!
 
Både igår och idag så har barnen gett mig sovmorgon till efter nio, så skönt att vakna utvilad! Vädret har varit lite svajigt så vi har pendlat mellan ute och inne lek.

Igår var Elin och Lily här, barnen lekte och vi mammor umgicks och drack kaffe/te. De stannade även på lunch och lite frukt mellis så det var mysigt! 
Barnen fick ingen vila på dagen och jag kan erkänna att det var ganska så skönt att åka iväg på träning efter middagen ;) 
Träningen gick bra jag har nått mitt första mål vilket var att komma i ett par shorts jag hade förra sommaren. Vågen har stått still ett tag nu men äntligen har det släppt och jag har även nått första målet där! 
 
Idag efter frukosten så gick vi ut då solen var framme men det blåste så kallt så vi var nog inte ute i mer än 15 minuter innan barnen ville in. Pussel och duplo fick det bli istället! Vilgot är grym på pussel och det spelar ingen roll ifall jag blandar bitar från flera olika pussel så hittar han rätt. Köpte nyligen två nya pussel men det är nog dags att ge sig ut efter ett nytt så han får lite utmaning.
 
Lite senare på dagen så fick vi besök utav Victoria och Sally och efter lunch så somnade alla 3 barn så vi kunde dricka kaffe och prata ostört. De åkte hem strax innan Jesper kom hem och då åkte vi iväg och handlade. Barnen var ovanligt missnöjda och vi stressade igenom handlingen och glömde säkert hälften och fick med oss massa saker vi inte behövde istället. Nya tag någon annan dag! Blev pulled pork och sallad till middag idag och alla åt med god aptit och det var nog mat som fattades hos barnen för resten av kvällen har det varit nöjda. 
Tanken var att jag skulle ut och springa efter att barnen somnat men det kom världens regnskur och har fortsatt att dugga så suget försvann ganska så snabbt.. Är träning imorgon så jag får ladda till det istället. 
 
Jesper skulle tvunget titta på top gear så jag tog datorn istället men vem ligger här och snarkar bredvid mig sen ca 30 minuter tillbaka? 
Imorgon har Jesper semester då vi ska till logopeden med Vilgot på förmiddagen sen får vi se vad vi hittar på!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0