Guldring

Idag tog vi tummen ur och åkte till guldfynd för att TITTA på en till/två nya ringar till mig.

Hade egentligen bestämt mig för vilka jag ville ha och som jag tänkt beställa men efter lite fundering kändes det som ett klokt val att faktiskt åka in och kika på ringar i butik istället. 
Hon som hjälpte oss var super trevlig och tog fram olika modeller, färger och storlekar så jag fick testa allt möjligt. Hon var till jätte bra hjälp och inte alls sådär jobbig som säljare kan vara, speciellt när det handlar om lite dyrare saker. 
Jag var helt inne på två nya ringar i rosé guld med stenar som stack "upp" lite men när jag fick kika på ringarna i rosé så blev jag besviken då jag inte alls tyckte att det var samma färg som på alla bilder. Det såg ut som vanligt guld så då gick vi till plan B vilket var att jag ska behålla min förlovningsring och bara köpa en vigselring.

Efter att ha provat massa ringar och känt lite vad jag var ute efter så sa hon att hon skulle hämta en ring på lagret som hon trodde skulle passa mig. Tog på den och den glittrade så otroligt fint, var i min storlek och passade till förlovningsringen! Perfekt, tills jag tittade på lappen nästan 14000kr... Sett den på internet och där kostar den nästan 18000kr. Jesper hade sagt att jag skulle ta vad jag ville ha men jag hade tänkt mig en ring runt 5000kr. Innan jag hann säga något så sa hon att det är den sista av den modellen och att jag får den med 50% rabatt om jag ville ha den. Den tar vi!

Det blev en jätte fin alliansring i 18K guld med 6 TVWS diamanter som tydligen ska vara ovanligt. 

Passade på att skicka iväg den på gravy och Jespers ring ska också graveras och putsas så vi lämnade in den med. 

Ringen var inte alls lik någon av de andra modeller jag tittat på och trott att jag velat ha. Denna vet jag kommer passa oavsett om jag är 25,45 eller 65 samt att det inte var några stenar som stack upp vilket hon som hjälpte mig rekomenderade att inte ta med tanke på bakterier samt risken att fastna i saker eller slå i. Längtar till jag får hämta den!

Bild kommer när den sitter på fingret sen ;)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0