Veckan börja bra..

Började känna av halsen igår och imorse när jag vaknade så sved det och kliade samt att näsan är helt täppt. 
Brukar aldrig snooza men imorse var det segt att gå upp så det blev några knapptryckningar på telefonen.
 
Tanken var iaf att jag skulle jobba halvdag då Jesper skulle jobba eftermiddag så åkte till jobbet i alla fall. Tur man har "lätt" jobb så man inte anstränger sig men mosig i huvudet blev jag ganska snart så tog på mig att flytta över alla nummer från en jobbtelefon till en ny. Självklart så kan man inte spara kontakterna på simkort på iphone så fick skriva ner alla för hand, tog över en timme..... Försökte lösa det på annat sätt först efter hjälp från google men nejdå det funkade i alla fall inte. Ännu en sak som gör att jag aldrig skulle ta emot en iphone gratis! #bitter
 
Åkte hem runt 12 och när jag kom hem var jag helt slut och blev bara sämre så sa till Jesper att han får ta och stanna hemma och ta hand om barnen. Var helt slut! Sov ett tag medans Jesper var ut med dem och lekte så mådde lite bättre när jag vaknade i alla fall! Jag har klarat mig bra från sjukdomar under vinter/höst så jag antar att det var min tur nu.

Det började regna igen så de kom in helt blöta och medans Jesper åkte och handlade och fixade middagen så tittade vi på trassel. 

Barnen sover sen flera timmar tillbaka och jag och Jesper sitter i soffan och tar det lugnt. Elin frågade mig tidigare ikväll vad jag ville ha när jag fyller år och det har jag inte ens tänkt på! Utav Jesper så har jag önskat mig mera smycken ifrån Lily and Rose iaf :) Börjar dra ihop sig nu, bara 20 dagar kvar sen är man halvvägs till 50!
 
Nu ska jag gå upp och lägga mig och försöka få så mycket sömn som möjligt så får vi hoppas att jag mår bättre imorgon och att resten av familjen slipper bli sjuka!

Midsommar

Glad midsommar! 

Vädret igår var det bästa på många år och sällskapet var pricken över i.

Klockan 12 samlades vi hemma hos familjen Carendi och åt sill lunch, eller ja grabbarna åt det så åt jag, Elin och barnen en mer vettig lunch ;) 
 
Efter lunchen så åkte vi till Trösken i furuvik för att vara med på midsommar firande, Lars-Åke (Babsan) stod för sången och vi dansade med barnen runt midsommarstången. Tilde var dock super trött och tjurig och det var bara Elin som dög medans vi var där haha. 
Jag hade fixat lite frukt som barnen mumsade på efter att vi dansat klart.
 
När vi kom tillbaka till skutskär så började vi med middagen och rensade jordgubbar till efterätten. Barnen skötte sig sjävla och lekte. Så kul att alla tre kommer så bra överens och det första Vilgot sa imorse när han slog upp ögonen var att han ville åka och leka med Lily <3 Tilde har gått och sagt Elin idag också så hon saknar nog henne :'D 
Värdet var i alla fall kanonfint hela dagen igår men det blev lite kryligt mot kvällen så åt middagen inne, grillat på midsommar känns som en självklarhet! 
Hibbi skulle jobba natt så vi åkte med han hem, super snällt att han ställde upp på det! 
 
Barnen somnade på en gång när vi kom hem och vi sattte oss i soffan och tittade på tv innan vi gick och la oss. Var så glad att jag kunde ligga kvar när Jespers klocka ringde någon gång vid 5 imorse. 

Barnen sov till 9.30 och idag har det inte blivit många knop här hemma. Vi har ätit både frukost och lunch framför tv:n (ibland får man) och vi har tittat på filmer. Kört två maskiner tvätt och städat lite har jag gjort medans de byggde med duplo. 
De blev trötta efter lunchen så det fick bli en vila också, det är mörka moln på himlen och regnar till och från så det har nog bidratig till att de har varit trötta idag. 
Jesper jobbar till 17.15 och när han kommer hem så ska jag åka och handla lite och köpa pizza, var så himla sugen på det idag! Jesper jobbar förmiddag imorgon sen måndag och tisdag eftermiddag sen han han äntligen semester !
 
Godis och film blir det också ikväll! 
 

Midsommarveckan

Ledighet woop woop!
 
Både igår och idag så har barnen gett mig sovmorgon till efter nio, så skönt att vakna utvilad! Vädret har varit lite svajigt så vi har pendlat mellan ute och inne lek.

Igår var Elin och Lily här, barnen lekte och vi mammor umgicks och drack kaffe/te. De stannade även på lunch och lite frukt mellis så det var mysigt! 
Barnen fick ingen vila på dagen och jag kan erkänna att det var ganska så skönt att åka iväg på träning efter middagen ;) 
Träningen gick bra jag har nått mitt första mål vilket var att komma i ett par shorts jag hade förra sommaren. Vågen har stått still ett tag nu men äntligen har det släppt och jag har även nått första målet där! 
 
Idag efter frukosten så gick vi ut då solen var framme men det blåste så kallt så vi var nog inte ute i mer än 15 minuter innan barnen ville in. Pussel och duplo fick det bli istället! Vilgot är grym på pussel och det spelar ingen roll ifall jag blandar bitar från flera olika pussel så hittar han rätt. Köpte nyligen två nya pussel men det är nog dags att ge sig ut efter ett nytt så han får lite utmaning.
 
Lite senare på dagen så fick vi besök utav Victoria och Sally och efter lunch så somnade alla 3 barn så vi kunde dricka kaffe och prata ostört. De åkte hem strax innan Jesper kom hem och då åkte vi iväg och handlade. Barnen var ovanligt missnöjda och vi stressade igenom handlingen och glömde säkert hälften och fick med oss massa saker vi inte behövde istället. Nya tag någon annan dag! Blev pulled pork och sallad till middag idag och alla åt med god aptit och det var nog mat som fattades hos barnen för resten av kvällen har det varit nöjda. 
Tanken var att jag skulle ut och springa efter att barnen somnat men det kom världens regnskur och har fortsatt att dugga så suget försvann ganska så snabbt.. Är träning imorgon så jag får ladda till det istället. 
 
Jesper skulle tvunget titta på top gear så jag tog datorn istället men vem ligger här och snarkar bredvid mig sen ca 30 minuter tillbaka? 
Imorgon har Jesper semester då vi ska till logopeden med Vilgot på förmiddagen sen får vi se vad vi hittar på!

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0