Söndag

Barnen vaknade runt 8 imorse, Jesper gick upp med dem så låg jag kvar i sängen till närmare 10. S.Å skönt att få sovmorgon!
Det regnade här hemma hela förmiddagen så vi höll oss inne hela familjen. Barnen var lite sega så de nöjde sig med att sitta i soffan och titta på en film så vi passade på att städa under tiden. Vek även tvätt, var säkert 6 maskiner och jag trodde att det aldrig skulle ta slut!
Efter lunch så åkte Jesper iväg till Marcus då de skulle greja med veden idag, han blir kvar där inatt så jag och barnen har varit själva hela eftermiddagen. Tilde somnade i soffan precis innan Jesper åkte och jag tänkte väcka henne efter 15 minuter men det var så gosigt att ligga där brevid så hon fick en ganska så lång vila ;) Vilgot och jag tittade på Alvin och gänget under tiden. 
Det duggade fortfarande ute under eftermiddagen så vi satte oss i lekrummet och byggde med duplo istället för att gå ut. Mamma och Hasse kom förbi ett tag och då blev det fart på barnen, de har varit sega hela dagen men fick spring i benen när vi fick besök! 
Efter att de åkt hem så gjorde jag middag till oss sen fick barnen gå och lägga sig, hade tänkt att vi skulle ta ett bad men de var så trötta så var lika bra. 
 
Just nu sitter jag i soffan och tittar på vänner, är otroligt sugen på något sött men vi har inget hemma och lika bra är väl det. Så skönt att bara ta det lugnt idag, i fredags var vi till Stockholm med barnen, Jespers föräldrar, morbror och sambo, mormor och bror och igår så var jag på tjejkväll hemma hos Elin.

Imorgon ska har jag bokat en telefontid med hc och beroende på vad de säger så kanske jag får en tid att komma dit imorgon så jag har inte gjort några planer förutom en prommis med Elin på kvällen. Har jobbat lååånga dagar denna vecka så jag tänkte ta semester veckan som kommer, skit samma att det ska vara dåligt väder. Skönt att få vara ledig i alla fall! Känns skönt att vi har en vecka i Cypern i september så sommaren varit så dålig.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0