Sommar, sommar och sol, havet och vinden

Vilken magisk helg vi har haft!

I fredags så tog jag lite egentid och åkte in till stan för att uträtta lite ärenden. Lämnade in min förlovsningsring hos en guldsmed för att förstora den. Tyckte inte att den passade ihop med vigselringen så då förstorar jag den och flyttar över till höger hand istället. 
Passade även på att lämna in lite guld som jag ska göra om till ett armband istället, blev ett klassisk bismarck armband. Fick även veta att hade jag valt att sälja guldet istället för att använda det till något annat hade det varit värt ca 1400kr, nu när jag bytte in det så fick jag använda mig av ett värde av 15000kr istället! Helt sinnesjukt hur mycket det kan skilja ! Bytte in ringar jag fått av mamma samt ett halsband. Bättre att göra något jag kommer använda tänkte jag! Kommer ta lite mer än en månad innan jag får hämta ut armbandet. Ringen skulle vara klar den 27/7 i alla fall. Är ju ett tag kvar tills vi ska gifta oss men lika bra att vara ute i god tid!
 
Köpte en ny bikini, åkte och handlade mat på willys och det blev även en tur på systembolaget innan jag åkte hem. Jesper hade förberett barnen och packat hemma så när jag kom hem så åkte vi direkt till fågelsundet. 
Niclas kom ner lite senare på eftermiddagen och han blev kvar över natten. Barnen fick vara uppe så länge de orkade och vi gick inte och la oss förens halv 3 på natten. Tiden går fort när man har roligt! 
Barnen sov länge vilket var tacksamt då vi kom i säng så sent. Efter frukosten så åkte killarna ut med båten en sväng och jag och Tilde stannade kvar i stugan och städade undan och sen satte vi oss ute och myste. Vädret var på TOPP och medans barnen sov middag så låg vi ute i solen och drack kaffe. Hur underbart som helst var det.
Efter att barnen vaknat och lunchen hamnat i magen så packade vi ihop och åkte hem, var super fint väder hemma också så det blev ett dop i poolen för hela familjen när vi kom hem. 24,5 grad var det så man kunde ligga i länge!
 
Jesper kom ut med en drink och vi låg kvar i solstolarna till halv 8 ungefär. 
 
Idag var värdet på topp igen men vi hade bestämt att vi skulle åka och handla så efter frukosten så lämnade vi av Vilgot hos farmor så han skulle slippa följa med in i alla affärer. Tilde är lättare att ha med för hon kan sitta nöjd i vagnen (dock inte idag..) medans Vilgot gärna vill gå själv med egen vagn eller liknande. 
 

Blev en tur till valbo, dollarstore och hemlingby men vi fick tag i det mesta i alla fall. Vi handlade till min 25 års fest, jag jobbar denna vecka och veckan efter är vi i eskilstuna. Vi ska bo på hotell två nätter med barnen och så ska vi på parken zoo och kommer inte hem förens på torsdagen och festen är på lördagen. 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0