Tisdag

Vilgot kom in och väckte mig klockan 9 imorse för att tala om att han hade kissat på toan, tack för infon! Hörde att Tilde vaknade till nere så lika bra att gå upp och börja med frukosten. Jesper lät jag sova vidare och medans jag ställde mig och gjorde frukost så tittade barnen på Greta Gris. Kan vara det värsta barnprogrammet som gjorts, efter Dora. 
 
Väckte Jesper när frukosten var klar och efter det så har det varit full rulle hela dagen. 
 
Efter frukosten var avplockad så klädde Jesper på barnen medans jag betalade alla räkningar och sen åkte vi till mehedeby för att hämta en gersåg då vi skulle sätta lister. Blev bjuden på kaffe och bullar och barnen fick träffa farmor och farfar. 
Innan vi kunde åka hem så åkte vi först till mamma och Hasse och lämnade av Vilgot och sen till pappa för att hämta ett annat verktyg.
När vi kom hem så vart det full rulle i både kök och matrum. Vi har satt golvlister i matrummer och satt ditt alla täcksidor i köket.
Imorgon hade vi tänkt sätta taklister i köket, tapetsera en liten bit av en vägg och fylla i fog där det behövs sen är vi HELT klara med alla måsten. Gardiner till båda rummen är beställda och borde komma vilken dag som helst.
Vi har varvat sysslor med att leka med Tilde under dagen, som tur är så kan hon roa sig själv bra så hon har lekt med duplo, hoppat studsmatta, tittat i böcker och myst framför tvn sen så har vi turats om att gunga med henne. Hon somnade innan Vilgot hann komma hem så de kommer nog vara glada när de träffas imorgon! Vilgot hade haft det super kul hos mormor och morfar Hasse sa han, de hade varit i lekparken, ätit korv och tittat på tecknat. Men mormor hade inte köpt glass när glassbilen kom sa han haha ;) 

Barnen sover och vi har tagit fram lite plock och sitter och tittar på vänner. 

Söndag

Barnen vaknade runt 8 imorse, Jesper gick upp med dem så låg jag kvar i sängen till närmare 10. S.Å skönt att få sovmorgon!
Det regnade här hemma hela förmiddagen så vi höll oss inne hela familjen. Barnen var lite sega så de nöjde sig med att sitta i soffan och titta på en film så vi passade på att städa under tiden. Vek även tvätt, var säkert 6 maskiner och jag trodde att det aldrig skulle ta slut!
Efter lunch så åkte Jesper iväg till Marcus då de skulle greja med veden idag, han blir kvar där inatt så jag och barnen har varit själva hela eftermiddagen. Tilde somnade i soffan precis innan Jesper åkte och jag tänkte väcka henne efter 15 minuter men det var så gosigt att ligga där brevid så hon fick en ganska så lång vila ;) Vilgot och jag tittade på Alvin och gänget under tiden. 
Det duggade fortfarande ute under eftermiddagen så vi satte oss i lekrummet och byggde med duplo istället för att gå ut. Mamma och Hasse kom förbi ett tag och då blev det fart på barnen, de har varit sega hela dagen men fick spring i benen när vi fick besök! 
Efter att de åkt hem så gjorde jag middag till oss sen fick barnen gå och lägga sig, hade tänkt att vi skulle ta ett bad men de var så trötta så var lika bra. 
 
Just nu sitter jag i soffan och tittar på vänner, är otroligt sugen på något sött men vi har inget hemma och lika bra är väl det. Så skönt att bara ta det lugnt idag, i fredags var vi till Stockholm med barnen, Jespers föräldrar, morbror och sambo, mormor och bror och igår så var jag på tjejkväll hemma hos Elin.

Imorgon ska har jag bokat en telefontid med hc och beroende på vad de säger så kanske jag får en tid att komma dit imorgon så jag har inte gjort några planer förutom en prommis med Elin på kvällen. Har jobbat lååånga dagar denna vecka så jag tänkte ta semester veckan som kommer, skit samma att det ska vara dåligt väder. Skönt att få vara ledig i alla fall! Känns skönt att vi har en vecka i Cypern i september så sommaren varit så dålig.

Parken zoo

Förra veckan så packade vi in oss i bilen och rullade iväg mot Eskilstuna hela familjen. Vi hade bokat ett paket med två hotell nätter och inträde för hela familjen på parken zoo. 
Vi var där förra året och var så himla nöjda så vi bestämde oss för att åka dit i år igen. Förra året bodde i på campingen i en stuga men i år så bodde vi på comfort hotell. Aldrig igen säger jag bara... 
 
Hotellet : + Jätte god frukost, jätte bra läge med nära till allt och ett super bra lekrum för barnen. 
- OTROLIGT varma rum, ingen ac, otrevlig receptionist, litet rum, lyhört och dyrt om man jämför med andra bättre hotell. 
Vi bokade dock ett paket via coop så då var det de hotellet som "ingick".
Parken : Är stor så det spelar ingen roll om det är mycket folk, det blir inte trångt. Finns mycket lekplatser för barnen, mycket ovanliga djur, djur som ser ut att trivas (!viktigt!), gratis att åka alla karuseller och alla karuseller är för barn så de kan åka allt, rimliga priser för lotter och diverse saker. Maten är väl inget att hänga i granen kanske men mätt blev man iaf.
 
 
 

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0