Drama lama

 
Surfade runt på lindex hemsida igår då det fått mycket nytt och hittade denna.
Det skriker Tilde Ottosson om den, våran drama lama så den fick det bli ;) Möjligtvis en första outfit till dagis så de vet vad de har att vänta haha!
 
 
 

Ny vecka

Natten på soffan var smärtfri, Vilgot sov fram till 5 då han vakna och sa att han var hungrig och ville ha välling. 
Vaknade nästa gång lite efter 8 utav att någon satt och gnagde på ett äpple :'D Lilla gubben måste ha varit så hungrig <3 
Skönt att det med största sannolikhet inte var magsjuka, det borde någon av oss andra märkt av vid det här laget tycker jag.

Jag satte på netflix och sen väntade vi på att pappan och Tilde skulle vakna, klockan blev närmare halv 10 innan de kom ner så då blev det frukost innan vi parkerade barnen i soffan. Vilgot har varit super pigg hela dagen och velat springa runt och leka som vanligt men jag kände att det var lite att utmana ödet så försökte hitta på "aktiviteter" man kunde göra i soffan haha.
Plattan och tecknat har varit räddningen idag. Medans Tilde tog sin vila så passade jag och Jesper på att riva all tapet i matrummet och då fick Vilgot vara med och hjälpa till i alla fall. Förstår att han har spring i benen efter en hel dag i soffan igår och hela förmiddagen.

När Tilde vaknade så tog jag med mig båda barnen ner så blev det ett bad för dem medans jag tog en dusch.
Jesper han riva det sista av tapeten medans så jag klädde på mig och åkte till gävle.
Matkasse precis som alla andra måndagar stod på schemat, var in på jula och sen rusta och då var klockan så mycklet att det fick bli max till middag.
Fick till den här veckans matkasse bra, mycket variation.

Barnen la vi runt 19 och sen dess har vi hållt på i matrummet med både det ena och det andra. Imorgon ska vi spackla och förhoppningsvis så kommer tapeterna på onsdag. Jesper slutar senare än vanligt då så får se om vi orkar pyssla med det på kvällen. Går ändå aldrig och lägger oss innan tolv.

Jesper är ledig även imorgon så om det inte är allt för dåligt väder så går vi nog ut en sväng så vi får lite frisk luft allihopa. Tycker det varit sån bitande kyla senaste dagarna så det har varit en pina att bara gå till postlådan. 

Lång söndag

Söndagen lider mot sitt slut. Dagen har gått bra och Vilgot har fått i sig vatten, ett äpple och lite blåbärssoppa och allt har stannat kvar. Han ville så gärna leka med Tilde här mot kvällen och var uppe och rörde sig och greja så han var nära att kräkas så han fick lägga sig igen stackarn. Inte lätt att ligga still en hel dag när man har så mycket spring i benen. 
Kunde dock hålla kvar honom i soffan med den nya surfplattan ;) Det blev en sån idag, tyckte det passade perfekt nu när han var sjuk och mamma var i stan så hon köpte en och kom förbi med. Super nöjda hela familjen än så länge!
 
Jag har haft hjärnspöken och mått illa till och från samtidigt som jag varit sugen på allt i matväg. Blev bättre efter middagen så förhoppningsvis var det bara brist på mat som gjorde det.
Jesper och Tilde har gått och lagt sig och jag och Vilgot ligger kvar på soffan där vi stannar kvar hela natten.
Han tittar på tecknat men är nog på väg att somna och jag surfar runt på plattan. 
Ber till högre makter att han får sova inatt och att vi andra klarar oss, att det bara var något relaterat till förkylningen från hans sida. 

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0