December

Tiden går och ni stackare fortsätter att kika in här utan något att läsa.

Har hänt mycket på en månad, jag har haft oturen att vara sjuk i flera omgångar. Sist var det njurbäckeninflamation. Det önskar jag inte min värsta fiende, fy satan så ont och obehagligt! UVI som vandrat upp i njurarna så det gör ont, illamående och huvudvärk samt de vanliga symtomen på UVI. Nu är antibiotikan uppäten i alla fall och vi hoppas på att det var den sista sjukdomen för i år!
Theri har också varit sjuk så jag fick ta en tripp till veterinären, konstaterades att hon bråkat med en annan katt och en tömd varböld, antibiotika och 3000kr senare så är hon nu tipp topp igen! 
 
Annars rullar livet här på älvkarleövägen på.
Jesper har börjat jobba dagtid så barnen går nu 7.30 till ca 15/15.30.
Det kändes inte alls bra i början då vi kunnat gett dem korta dagar samt flera dagars ledighet mitt i veckorna men barnen trivs ju hur bra som helst vilket gör att det känns bättre.

Tilde har börjar gå på toaletten igen, hon gjorde det när hon var ca 1 år i någon månad för att sedan vända helt och hon har total vägrat fram tills nu. Hon har bara kissat än men vi hejar på så får det ta den tid det tar. 
Växer så det knakar och hennes utveckling i talet förvånar mig från dag till dag, hon pratar så klart och tydligt och snappar upp precis allt man säger. Säger man något så upprepar hon det perfekt. Nu har hon börjat säga "Tjena" när hon ska säga hej, låter så roligt!
Hade utvecklingssamtal för någon vecka sedan och fick då veta att det kanske blir en flytt efter nyår beroende på hur mycket nya barn som kommer. Hon kommer då att få gå på havsörnen som ligger vägg i vägg med Ugglan där Vilgot går. Känner mig nöjd med att de kommer gå på olika avdelningar, de har så mycket tid med varandra i alla fall så det kan nog bara vara skönt för dem. 

Vilgot har utvecklats otroligt bara på en månad, han har haft lite problem med talet och inte riktigt intresserat sig för det helt enkelt men jag tycker det är stor skillnad nu på kort tid. Han har gjort en växspurt också så jag har fått köpt hem nya kläder, skor samt bilstol. Klickade hem en på blackfriday så nu sitter han framåtvänd och är så stolt över det. 
 
 
Jag och Jesper firade 7 år ihop i början på november, kan inte förstå vart tiden har tagit vägen. 2 flyttar, 7 resor, 2 graviditeter, 2 barn, oändligt mycket tjaft men ännu mera kärlek. Att man kan ha det såhär bra tillsammans med någon hade jag aldrig vågat hoppats på. 
 
Annars har det inte hänt allt för mycket här bland all sjukdom, vi har julpyntat (allt utom granen såklart) julbord är inbokade, julklappar är inhandlade och listor till tomten är skrivna. Snön fattas men jag hoppas att det kommer lagom till jul.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0