Veckovändning

Onsdagar gillar jag, då är det bara en dag kvar att jobba så för mig är det som fredag imorgon.
 
Var så trött när klockan ringde imorse, har sovit dåligt senaste nätterna då det varit varmt i sovrummet. Vilgot vaknade innan min klocka ringde så han kom in och la sig mellan mig och Jesper runt halv 7 och gick upp med mig sen.
Väckte Jesper innan jag skulle åka och i samma veva så vaknade Tilde. Blev en kort dag på jobbet och jag åkte hem redan runt 13 tiden så jag kunde byta av Jesper hemma. Barnen hade varit ute hela förmiddagen och jag kom hem mitt i lunchen. Efter det har det varit full rulle resten av eftermiddagen, på mig i alla fall. Barnen har varit sååå trötta så efter lunchen så satte de sig i soffan och tittade på film och jag passade på att vika tvätt. När jag ändå höll på så resande jag ur deras garderober och tog bort allt som de växt ur under sommaren eller som jag vet är på gränsen till för litet. När jag ändå var igång så rensade jag ut leksakerna, kastade de som var trasigt och la undan de som de inte leker med då de "vuxit" ifrån det. 
Flyttade upp lite av Vilgots leksaker till hans rum och tog ner Tildes tavlor som suttit kvar i hans rum sen de delade så nu sitter de i hennes rum istället. Blev rosa, rosa, rosa ;) Frågade Tilde för några dagar sen vilken färg som var finast och då sa hon "rooosa" 
Tanken är att vi under höst/vinter ska byta rum med Tilde så barnen får ha sina rum på övervåningen så flyttar vi ner igen. Känns passande att pyssla med under höst och vinter. Har en exakt bild i huvudet över hur vårt sovrum ska se ut. Känns som att vi aldrig brytt oss om vårt sovrum, vi har tex aldrig haft en taklampa i sovrummet vart vi än har bott. Vi har en säng och sängbord men längre än så kommer vi inte för allt annat känns viktigare.
 
Barnen lekte i Vilgots rum medans jag sprang runt och fixade med allt och helt plötsligt var klockan kvart i sex och jag hade inte ens tänkt på någon middag. Slängde ihop en våffelsmet och sen hade jag världens lyckligaste barn. 
Efter middagen så slängde jag ihop två plåtar med fröknäcke och medans de stod i ugnen så stoppade jag barnen i badkaret och hoppade in i duschen själv. Två flugor i en smäll, eller tre. 
Trötta barn som jag nämnde tidigare så det var bara till att borsta tänderna och sen hoppade de i säng. Vilgot skulle dock städa innan, helt plötsligt ska han städa hela tiden! Jag bara berömmer och hoppas att det håller i sig. Säga vad man vill om Daniel Tiger men får han ungen att städa frivilligt så kan jag stå ut med tigern på tvn.
Idag hittade han detta bland sakerna jag höll på att städa bort, undra om jag kommer kunna få honom att tro på tomten igen efter detta...
 
Jag har spenderat resten av kvällen med att internetshoppa, surfa på datorn och tittat på sex and the city. Har glömt hur mycket jag älskar den serien.
Jesper är påväg hem från jobbet och sen är han ledig i två dagar, ska dock regna så vi får se vad vi hittar på.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0