Tisdag

Idag har det blivit många koppar kaffe.. Vilgot har sovit dåligt inatt och jag hat ingen aning om varför. Han vaknade 3 och 5 och sen en gång till där emellan men då titta jag inte på klockan. När han vakna sista gången så hade jag svårt att somna om då jag visste att klockan skulle ringa om mindre än 2 timmar..


Var mer död än levande imorse men som tur var så var barnen på toppen humör och Jesper kom hem från jobbet precis när vi gått upp så han fick göra barnen klara medans jag fixade mig.

Har varit en kul dag på jobbet idag, började morgonen med att göra lite löner och svara på mail och sen klockan 10 så hade vi en utbildning i ett nytt planeringsprogram. Resten av eftermiddagen spenderades med att göra "läxan" vi fick till nästa gång. Blev kvar 2 längre än väntat så Jesper fick hämta barnen på dagis när han vaknade. Nu han och barnen ledig resten av veckan 😊

Barnen har varit jätte trötta idag så vi har hållt oss inne. Efter middagen så satte vi oss och ritade. Vilgot ritade himmelen där det flög flygplan och Tilde ritade grisar 🐷😂.
Jag ritade ett hjärta och skrev barnens namn i det och Tilde sträckte sig fram och kikade och pekade på sitt namn som jag skrivit och sa "Tilde" 👌 Duktigt tycker jag, att hon kunde läsa att det stod Tilde.

Barnen är lagda sen längesen och även jag har lagt mig i sängen. Tänkte försöka komma iväg lite tidigare till jobbet imorgon så jag ändå inte har några barn som ska lämnas på vägen. 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0