Redo inför höst och vinter

Vi har knappt kommit till mitten av augusti och jag har redan höstkänslor och har nu gjort klart allt med kläder/skor till barnen inför kommande månader. 
 
Vilgot har
Regnställ
Fodrat regnställ
Skalkläder
Softshell overall
Vinteroverall
Stövlar
Fodrade stövlar
Vinter kängor
 
Tilde har
Regnställ
Fodrat regnställ
Skalkläder
Softshell overall
Vinteroverall
Stövlar
Fodrade stövlar
Vinter kängor
Fodrade sneakers

Sen har de även fleecset, olika sorters vantar och mössor. Det är inte så bara när det kommer till kläder de små behöver. Mycket möjligt att de kanske inte behöver ha allt men jag vill inte att personalen på dagis ska känna att de saknar något eller att barnen kanske får vara inne för att de saknar rätt kläder till vädret. Sen vill man såklart inte att de ska frysa heller.

Mätte barnen idag och även deras fötter innan jag gjorde det sista inköpen, nu är de inte så små längre,

Vilgot 106 cm lång
Tilde 89 cm lång
 
 
Jollyroom hade som tur var REA på det jag behövde. 
Blev fodrade stövlar från Viking till Vilgot i år igen, han hade likadana förra säsongen som vi var super nöjda med så blev glad när de fanns i hans storlek.

Tidgare så har han haft Kvat Yxhult som har varit en favorit till båda barnen men nu är han en så stor kille, eller han har så stora fötter (17 cm) och yxhult går inte att få i hans storlek så det fick bli ett par Frånö från kavat istället. Hoppas han gillar dem!
Tilde hade inte fodrade stövlar förra året och jag trodde hon skulle kunna ta Vilgots Vikingar från förra säsongen men hon har ganska små fötter (14cm) så det fick bli ett par egna från Mini a ture, köpte ju fodrat regnställ i rosa och lila galonvantar så stövlarna kommer bli perfekta till dem.
Tilde fick ta över Vilgots gamla galonställ så köpte vi ett nytt till honom nu från nordbjörn, Elin tipsade mig om att det var bra pris på dem just nu och är det lika bra som snyggt så :D
 
Köpte ett par fodrade sneakers till Tilde då hon bara har tunna skor så dessa tänker jag att hon ska kunna ha i september-november. Victoria köpte såna till Sally och jag kunde inte motstå.
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0