Peta in en pinne i brasan

Fleece tröjorna är framplockade, elden sprakar i kaminen, värmeljusen är tända och fötterna ligger under filten. Augusti är snart slut och det känns som att hösen kommer tidigt i år. 
 
Jesper och barnen har varit hemma större delen av veckan då Jesper varit ledig och jag har jobbat på som vanligt. Mycket på jobbet nu men det är kul att känna att man gör någon nytta och man är helt slut i både kropp och huvud när man kommer hem.

I fredags så var jag och barnen till lekparken med Lily och Elin. Vi hade med oss fika och solen kikade fram så kaffet smakade extra gott! Barnen lekte så fint med varandra och mammorna satt och tittade på under tiden. Tänk att de blivit så stora <3
 
På kvällen kom Sara och Mattias över och vi satt ute på altanen och spelade spel och drack drinkar till efter 3 på morgonen. Gissa om vi var trötta när barnen vaknade ;)
 
Större delen av lördagen spenderade vi i soffan framför diverse olika tecknade filmer, kan inte komma ihåg sist vi låg i soffan en hel dag! 
Till middag blev det korv och pommes och även middagen åt vi i soffan framför Vaiana, parents of the year? Barnen var nöjda i alla fall och det är väl huvudsaken försöker jag inbilla mig haha! Tur vi varit i lekparken flera gånger denna vecka så man kunde ligga innen med gott samvete!
 
Imorse så fick jag sovmorgon och jag han bara komma ner så kom Sara och Mattias över för att säga hejdå, Sara har bott hos oss i hela augusti och det känns konstigt att hon åkt "hem". Vet att barnen kommer gå och fråga efter henne i några dagar för så är det alltid efter att hon bott här. 
Jesper åkte till villbo för att kapa upp lite ved och Vilgot var hemma med farmor under tiden. Jag och Tilde klädde på oss och hade fått på oss skorna och skulle ut och gunga när hon kläcker ur sig "Mamma jag vill sova".... Jahapp... Bara att klä av sig alla ytterkläder och lägga henne, hon sov i 3 timmar!! När Jesper och Vilgot kom hem så bar vi in veden och sen fick jag ett ryck och åkte till Willys och köpte hårfärg. Trött på de blonda slingorna så nu är det mörkt igen. 
 
Blev bjuden på middag i mehedeby och kom hem halv 8 så det var bara att borsta tänderna på barnen och lägga dem, trodde Tilde aldrig skulle somna eftersom att hon sov så länge på dagen men det blev tyst i båda rummen direkt. 
Vi sitter och tittar på viaplay och har tänkt en brasa då det kändes lite ruggigt! Har även beställt resväskor och eu kort, 22 dagar kvar nu :D
Blir nog en tidig kväll då jag tänkt vara på jobbet tidigt imorgon då jag behöver gå tidigt, även om jag tänker så så slutar det alltid med att jag ligger där klockan 01.00 och tittar på telefonen. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0