Onsdag

Trodde jag att jag sovit dåligt dr senaste 2 nätterna så var det ingenting om man jämför med hur dåligt jag sov inatt. Tilde vaknade klockan 01 och ville gå upp, jag skickade ner Jesper till henne då jag skulle jobba dagen efter och Jesper är ledig. Hade svårt att somna om och när jag väl gjort det så vaknade jag snart igen utav att Vilgot låg mellan oss i sängen, naken.. Vågade inte ta det osäkra före det säkra så han fick en blöja och då vaknade han till och skulle ha välling och han förstod inte alls hur han hamnat hos oss. Han måste gått i sömnen eller något. Efter att han var tillbaka i sitt rum så hade både Jesper och jag svårt att somna om och vi låg och vred och vände oss ett bra tag.


Var så trött när klockan ringde men upp kom jag och precis innan jag skulle åka så vaknade Tilde så Jesper fick gå upp han med. 

På jobbet fortsatte jag och Tobbe med det vi höll på med igår, lägga in all data i ett nytt planerings program. Jobbade 08-15.30 idag så lite kortare än igår. 
När jag kom hem så satte jag mig i lekrummet med barnen det första jag gjorde så byggde vi med duplo medans Jesper lastade på skräp på släpkärran. Blev 3 vänder till återvinningen men men nu är allt äntligen borta.

Mamma kom på eftermiddagen så barnen slapp åka med sista vändan till återvinningen. De var så glad att mormor kom så de var bara hon som gällde medans hon var här. 

Efter att barnen somnat så laddade vi ner det nya GOT avsnittet. Kändes lite fel att kolla men man kände sig lite tvungen föratt slippa alla spoilers.


(Bloggar från telefonen så vissa ord hoppar omkring om det är något som ser konstigt ut)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0