Helg

Torsdag = fredag för mig :D 

Barnen gick på dagis måndag och tisdag och sen har de varit lediga igen, skönt med en mjukstart! Det har varit ca 6 barn där denna vecka så det slog ihop alla avdelningarna. När jag kom och hämtade dem i tisdags så var de ute och jag såg på långt håll hur Vilgot körde runt på en cykel med "släp" och där bak satt Tilde så han skjutsade omkring henne. "Titta mamma titta mamma" ropade Tilde när jag kom in på gården, då höll hjärtat på att smälta <3 

Den här bilden tog jag i måndags, tar på krafterna att vara tillbaka på dagis!
 
Jesper är ledig ons-tor och igår när jag kom hem från jobbat så gick vi direkt till en lekpark nere i älvkarleby, jag kommer ihåg att vi alltid var där och lekte när jag var liten.
Jag hade helt glömt bort att den fanns fram till för några veckor sedan när mamma och Hasse var barnvakt och tog med Tilde dit.
Mamma kom förbi medans vi var i lekparken och hon hade med sig bullar och dricka, Vilgot tröck i sig 3 bullar så det fick bli en lätt middag när vi kom hem. 
 
Idag gjorde jag kort dag på jobbet, 8-13 blev det då jag gjort många timmar de andra dagarna. Åkte förbi tallbacken på vägen hem och kollade igenom barnens kläder och skor då jag tänkt göra klart allt inför höst/vinter redan nu. 
När jag kom hem så hade Jesper precis gjort klart lunchen och efter det åkte vi och handlade och sen har vi varit ute resten av eftemiddagen. 
Vilgot och Jesper tog sig ett dopp i poolen och jag och Tilde pysslade med annat.
 
Till middag blev det korv med pommes och barnen åt för allt de var värda. 
 
Imorgon går Jesper på sin natthelg men det känns bra att vi iaf har hela morgondagen tillsammans. Vi får se vad vi hittar på, det lutar åt att packa ner fika och gå till lekparken igen då barnen tyckte det var så kul.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0