Fredag

Då är det inte många timmar kvar utav fredagen och dagen har bara flugit förbi då jag har haft så mycket att göra och jag är fortfarande inte klar.

Har bakat tårta, olika kakor och muffins till helgen och jag slänger nog ihop chokladbollar imorgon också om jag får tid. 
Fick hjälp av Vilgot med tårtan till en början men han hjälpte nog bara till för att få vispen för så fort det var klart så stod jag själv i köket igen. 
 
Huset är städat men tvätten ska vikas, extra stolar och skiva till bordet ska upp ur källaren så jag slipper springa upp och ner imorgon när barnen är vakna. Jesper jobbar natt i helgen så han sover fram tills alla kommer imorgon så jag hoppas att barnen kommer vara medgörliga så jag hinner det sista pysslet! 

Kan inte förstå att för ett år sen så var jag gravid. 11 dagar kvar till bf hade jag och även om jag gissat på att hon skulle komma tidigare hade jag aldrig kunnat drömma om att hon ville kika ut hela 10 dagar innan bf, ingen var dock gladare än jag! Mådde ändå oförskämt sista halvan av graviditeten och dagen innan hon kom så låg jag och kröp på alla fyra i rabatterna och lekte med Vilgot ute.

En liten kille dagen innan lillasyster kom och gjorde honom till storebror <3 
 

Idag gick Tilde för första gången på riktigt, innan så har hon gått mellan mig och jesper eller vem det nu varit som hon gått mot men det har bara blivit några steg.
Nu på eftermiddagen så ställde hon sig upp i vardagsrummet och gick mot köket och kom en bra bit! Mamma och Hasse var här och vi alla applåderade och sen ställde hon sig upp en gång efter det och gick iväg några steg igen. STOLT mamma vill jag lova, tårarna letar sig fram så ofta per dag sen man fick barn att man tappar räkningen.
Vilgot kan prata med mig och jag blir tårögd över att jag förstår en hel mening, eller när de skrattar helt hysteriskt tillsammans då kommer alltid tårarna. 
Ibland vill man sätta ut en annons på blocket men majoriteten av stunderna så är det bara lycka! 

Nu ska jag ta tag i det sista innan jag smyger upp till sängen och avslutar med något avsnitt vänner innan jag somnar för natten! Stor dag imorgon.

Helgen knackar på

Har precis avslutat jobbet för ikväll, x-antal anställningsbevis skulle skrivas om och det tog sin lilla tid. Men nu är jag på banan igen! 

För övrigt så har jag publicerat flera inlägg under dagarna men de kommer inte upp och försvinner, vet att Elin också haft problem med det när hon skrivit på telefonen. Jävla iphone.. Min telefon är nu reklamerad så nästa vecka åker jag in och väljer en ny! Saknar android!

Idag lämnade jag barn hemma med Jesper och åkte hem till Victoria och Sally och hängde där hela fm och en del av em. Kaffe, choklad, bebis gos och umgände med en fin vän. Kan det bli bättre?

Sötaste Sally som somnade gott i knät på mig. Hon är så söt så jag vet inte vart jag ska ta vägen!
Kom hem lite efter två tiden och då började solen äntligen att skina så vi gick till laxön och lekte i lekparken ett litet tag innan vi avslutade med en prommis.
När vi kom hem så badade jag barnen och Jesper började med middagen. Kasslernof var det idag och till min förvåning så var det faktiskt riktigt gott! Har aldrig gillat kassler, mamma envisades med att äta det när vi bodde på ensamma och jag tyckte att det var så äckligt så jag åt alltid bara tillbehören haha. 

Blev ett avsnitt av dr mc stuffins för barnen medans jag bäddade rent i sängarna. Tog ett tag innan de somnade ikväll för att Tilde låg och pratade, Vilgot var lagom less efter ett tag stackarn! Men tillslut så blev det tyst!

Jesper har tittat på hockey nu på kvällen medans jag jobbat och snart ska vi väl gå upp och lägga oss framför tvn där istället. 
Skrev ett inlägg från telefonen igår men det försvann såklart.. Igår dukade vi upp med gotta uppe i sängen framför netflix, tände ljus och bara gosade <3
 

Mysigt avslut på tisdagen

Vilken mysig eftermiddag vi har haft jag och barnen <3

Hörde skratt ut i hallen idag när jag kom innanför dörren på dagis, underbart att höra <3 Vilgot var liiite snorig om näsan när jag kom, fan! Hoppas att det bara var tillfälligt, det hade ju precis gått över!

När vi kom hem så gjorde jag smoothie till mellis så drack vi det framför tvn innan vi gick och lekte i lekrummet. Vilgot var trött efter dagis så han låg kvar i soffan framför netflix. 
Tilde drog fram a.l.l.t hon kom åt, hon är 10 resor värre än vad Vilgot var i den åldern.. Kan inte ha fått det från mig!
När duplot åkte fram så kom dock storebror och ville bygga också så då passade jag på att smita in i köket och börja med maten.
Vet att jag tjatar men oj så smidigt det är med matkassen! Barnen åt och tyckte det var gott också. 
Tilde äter själv = kladd överallt. Det fick bli ett bad direkt efter middagen, de älskar att bada så jag behövde inte fråga två gånger + att det tröttar ut dom bra innan läggning ;) win win!
Borsta tänderna och på med pyjamas så var de redo för natten. Vi la oss alla tre under sänghimmeln i lekrummet så bläddra vi i en bok och sjöng lite innan vi gick upp.
Behövde bara gå upp till dem en gång ikväll, det går över förväntan att dela rum. Inatt vaknade ingen av dem så jag kände mig riktigt utvilad imorse trots att jag la mig sent. Blir sent ikväll också, som vanligt! Speceillt när Jesper inte är hemma.. Hatar när han jobbar natt eller är borta.
Men jag ska gå upp till sängen och titta på lite vänner, då är jag ju i alla fall på plats i sängen!

Imorgon så kommer Elin hit på morgonen så ska vi ta en prommis, längesen vi gick här i älvkarleby. Förut gick vi nästan varje dag när vi bodde grannar, saknar det <3 

Blir mest bilder på den lilla damen då den stora killen inte är lika medgörlig när mamman kommer och vill knäppa kort!

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0