Trött söndag

Ungefär såhär pigga har vi varit hela dagen. Tog bilden tidigt imorse, vad ska de upp och göra om de ändå är så trötta? Man ställde ju om klockan inatt så egentligen gick de upp lite efter sju men när det står 06 något på klockan blir man mindre peppad..
Det var i alla fall ljust när vi kom ner så det var ju ett plus! Jesper kom hem från jobbet, stackarn fick ju jobba en timme extra och som grädden på moset fick han gå ut och hugga ved när han kom hem så jag hade något att elda med hehe.

Det har varit fint väder hela dagen men såå kallt så vi har stannat inne. Trötta har vi varit alla tre så vi har varvat mellan soffan och lekrummet hela förmiddagen.

Jag och Tilde var och lämnade tillbaka kläder jag beställt från kappahl igår medans grabbarna handlade mat. Kunde inte låta bli att slinka in på lindex och köpa en tröja och en tshirt som jag kikat på tidigare. Så himla söt med igelkottar och rävar! Måste försöka få tag på en i större storlek också!

Storebror lägger pussel i bakgrunden så då passar man på att sno bilen.
När barnen tog sin tupplur så passade även jag på att sova på soffan, lyckades med det igår också! Sover så dåligt när Jesper jobbar natt så då har det varit så skönt att få en liten stödvila.
När Jeser vaknade så åkte vi till skutskär och handlade musfällor. Vi har fått in en mus eller råtta på kattvinden för någon dag sen och på nätterna springer den runt där bakom. Har släppt in båda katterna där flera kvällar men då blir det såklart tyst där bakom.
Nu ligger det i alla fall 5 fällor och jag har lite dåligt samvete.. Tänk om det bara är en stackars liten mus som vill värma sig på nätterna.. Hoppas den inte kommer tillbaka hit något mer så får den leva! MEn det har stört min sömn då båda katterna sovit i sängen för att sedan springa fram och tillbaka över mig på nätterna beroende på vart de hört den.. 

Just nu <3
Efter skutskär åkte vi raka vägen till mehedeby där vi blev bjudna på god middag och jag hjälpte även Marcus att boka resan till cypern. Vet inte om jag skrivit det tidigare men Mamma och Hasse har också bokat och vi är så himla glada att de vill följa med och dela detta med oss! 
När vi kom hem så fixade Jesper fällorna och sen la vi barnen direkt, de var så trötta och somnade direkt.
Jesper har åkt iväg till jobbet och jag ligger i sängen och tittar på vänner samtidigt som jag surfar runt på datorn. Blir en tidig kväll, är så otroligt trött! 

Volkswagen

Idag åkte vi till nyare bil i uppsala och hämtade hem röda faran. Var och testade den i förrgår och allt kändes toppen så på kvällen ringde vi och reserverade den. 

Diesel, 4x4, automat, backkamera, parkeringsensorer, läderklädsel, sportstolar och blåtand. Var väl allt jag brydde mig om egentligen. 
Nu när man har blåtand så får man väl börja använda spotify för första gången på flera år. Pappa ringde när vi var påväg hem och jag blev en aning förvånad när det var telefon i bilen. Skönt att prata i högtalare så man har händerna fria.
Barnen var med i förrgår så vi fick testa hur de satt med bilbarnstolarna och de hade massor med plats! Trodde inte det gick att ha bättre plats en i saaben men hela bilen är mycket rymligare.
Vilgot var super glad över att bilen var röd, han vill alltid åka i pappas bil som står här på morgonen då den är röd. Nu får han åka röd bil varje dag!
Jesper är som ett barn med en ny leksak och imorgon ska vi åka och köpa skydd till baksätet då barnen kommer ha blöta kladdiga skor nu i vinter. Han har även bokat påläggning av vinterdäcken nästa vecka. 
Förstår inte vad han tjoar över då jag har barnen vilket betyder att jag kommer ha den här bilen och han polon som vi ska köpa om några veckor ;)

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0