Black friday fynd #2

När vi ändå håller på så fick lillan en ny stol också.
Vi köpte den vi har nu begagnad som jag skrev tidigare. Även om jag känner personen som jag köpte den av så vill man ha vissa saker helt nya. Säkerheten först!
Blev en annan stol till henne än den jag köpte till Vilgot. Velade mellan denna och maxi cosin när jag tittade till honom men det blev maxin i alla fall.
Den tar lite större plats än dem vi haft tidigare så den skulle tyvärr inte få plats bakom förarstolen där Tilde sitter så därför tog vi denna till henne.

LÄNK

Den var nedsatt från 3490kr till 2495kr.(Nu är den dock höjd till 3195kr igen) Det ska vara den som tar minst plats i bilen på marknaden och ger bäst benutrymme för barnet på samma gång. Blev en röd även denna, röda stolar - röd bil.
Jesper bara sucka men eftersom vi ändå pratat om att byta ut bådas stolar så såg jag ingen anledning till att vänta nu när det ändå var så bra pris. Drabbar ändå ingen fattig sa jag och skicka räkningen till honom ;) Fördelen med att jobba lite under mammaledigheten också!
Hoppas lillhönan kommer sitta bra! 

Black friday fynd

Jag har fyndat bilbarnstolen till Vilgot på babyland.

En Maxi cosi mobi sps blev det som jag visade i tidigare inlägg. Tidigare 2999kr nu 1795kr.
Läst att den ska vara perfekt till långa barn, Vilgot är 1m lång och han sitter hur bra som helst och har mycket kvar innan han växer ur den.
LÄNK

ToysRus har jätte bra priser just nu och jag var egentligen klar med julklapparna till barnen men jag kunde inte låta bli när jag såg dessa!
Parkeringshuset åkte jag och hämtade i butik idag då den inte gick att beställa online och dockan beställde jag igår.
Tänkte inte på att jag lika gärna kunde ha köpt den i butiken också.. Lätt att vara efterklok! Var i alla fall gratis frakt så spelade ingen roll.
 
Båda nedsatta från 599kr till 179kr. Såg att dockan inte heller gick att beställa längre! Allt hade gått åt fort sa de i butiken idag så jag tur att jag var snabb med att lägga undan parkeringshuset till Vilgot.

Dagarna går

Jobb, jobb och lite mera jobb har dagarna bestått av men jag gjorde det sista ikväll så nu är jag äntligen klar. 
Med en sak.. Imorgon ska jag pyssla med annat.

Vilgot är på dagis och idag var det ett barn som fyllde år så de hade fått glass och haft disco, hämtade hem en mycket nöjd kille! 
Jesper jobbar och barnen har varit trötta så vi har bara tagit det lugnt hemma. Köpte en ny bilbarntsol till Vilgot och kartongen har de lekt med hela eftermiddagen.
Jag har fått lagt över filtar och bäddat i den så har de haft en koja framför tvn. 

Vilgot satt som en kung i nya stolen och han såg så nöjd ut imorse och när jag hämtade honom! Han är såå lång så ingen av storlarna vi haft innan har passat riktigt. 
Black friday har inte ens "börjat" och jag har redan fyndat saker! Stolen kostade 1795kr istället för 2999kr, perfekt då vi ändå tänkt köpa en ny. 
Tildes är köpt begagnad av en på jobbet (skulle inte våga köpa av någon jag inte kände) men det blir nog en ny till henne också så får de två stolarna som vi haft innan vara reserver. Det viktigaste vi har och jag vill se till att de sitter så säkert och bra som möjligt.

 


Tilde fick jag lägga redan 18.30 för hon var så trött och gnällig, hon somnade direkt! Skönt att få lite egentid med Vilgot också.
Tilde har kissat på pottan tre dagar i rad nu, så himla duktig tjej! 

Vilgot la jag lite senare än vanligt bara för att det var så gosigt att sitta i soffan med honom men det krävdes ändå att jag gick upp tre gånger för att han tillslut skulle somna.

Trötta barn i soffan efter middagen.
 
Väntar på att Jesper ska komma hem så jag kan gå och lägga mig. Haft ont i huvudet i några dagar och det går inte över. Kan vara alla siffror som snurrat runt i huvudet de senaste dagarna? 
Siffror från jobbet eller all shopping? ;)


hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0