Rituals

Hämtade ju som sagt ut paket på coop idag och det var paketet från Rituals som hade kommit!
 
Var handtvål, handkräm, två tvålfat, duschkräm, badskum, duscholja och en necessär med prover för att jag beställt för så mycket...
 
Har provat tvålen och badskummet och det doftar helt underbart! 

Här kommer även en bild på hur det ser ut bakom skjutdörrarna som jag inte fick med i förra inlägget där jag visade hur resultatet blev.
 
Nu ska vi bara hitta två tvättkorgar (har en till vit och en till färg) så är jag nöjd!

Öppna förskolan

Imorse så skippade vi frukosten hemma och åkte till karlholm istället, gick på öppna förskolan där som Sandra höll i och blev bjudna på frulle där istället. Vilgot hade jätte kul med de andra barnen och det var en morfar med ett barn som Vilgot sprang och skulle visa alla bilar för haha. Tilde satt nöjd i stolen bredvid mig eller i knät hela tiden. Vi avslutade med sångstund och sen efter att alla åkt så följde Sandra med hem på lunch innan hon åkte iväg till karlholm igen. 
Vilgot var super trött så han ville lägga sig direkt när vi kom hem, fick i han lite lunch men sen vart det upp i säng. 
Han plocka och greja lite med Tilde innan det var dags att väcka lilleman och rulla iväg till stan och hämta pappan på jobbet. Svängde förbi owes för att köpa tvättkorgar som Jesper hade sett där med den fanns inga och jag börjar fundera på om han kan ha sett dem någon annan stans ;) Jesper och Vilgot lekte i lekparken utanför och åkte rutschkana så Vilgot var helt blöt i rumpan så han fick åka hem i blöja ;)

Svängde förbi coop innan vi åkte hem så jag kunde springa in och handla till middagen och hämta ut ett paket. Blev fullkornsris och kycklinggryta idag, jätte gott! Skönt att vara igång med dieten igen efter renoveringen!
Mamma kom förbi så vi tog en prommis med Tilde, solen sken så det var sådär extra skönt! 
När jag kom hem blev det nattning utav Vilgot och sen hoppade jag ner i ett bad. Tilde somnade för ca 1 timme sen och jag har gått igenom mailen och nu tänkte jag titta på en serie.
 
Imorgon är pappan ledig men då ska han passa på att byta däck, olja och annat på bilen så vi får se vad jag och barnen hittar på. Hoppas på fint väder så vi kan vara ute imorgon med!

 

Emmaljunga scooter 4s

Det blev en emmaljunga efter mycket fram och tillbaka.
Provade, klämde, kände, körde, vek ihop och greja med kronan, emmaljunga och crescent idag och fick jätte bra hjälp på lekia så tillslut blev det en emmaljunga scooter 4s.

Jag var mest sugen på en kronan sulky s men efter att ha läst att den är kort i liggläget och huvudet tar i suffletten så fick den gå bort eftersom att Vilgot är så lång. Den var jätte fin och väldigt kompakt men lite för liten/kort i ryggen.
Crescent 360 var billigast men det syntes och den var så himla stor när den var ihopfälld så det gick bort ganska snabbt.
Hade jag gått efter utseendet så hade det blivit en kronan då jag tycker att den är snyggare än emmaljungan men man måste tänka praktiskt och långsiktigt.
Första vagnen vi köpte när vi väntade Vilgot var en emmaljunga mondial och både jag och Jesper har saknat den ända sen vi sålde den och det kändes så skönt att köra emmaljungan idag! 

Då var modellen vald då var det bara hjul och färg kvar att välja ;) 
Hjulen var lätt, har aldrig gillat punkteringsfria eller eccohjul då det blir så stumt och man känner minsta lilla gruskorn så det blev lufthjul. Då var det bara färgen kvar och innan var jag inställd på en grå då det är poppis och man ser det precis överallt nu men tänkte om och valde en Lounge Black istället då jag vet att det lätt blir smuts och fläckar. 
Fick även en fotsack med som annars kostar ca 600kr, tur dom hade erbjudande just nu! Köpte även en ståbräda så får vi hoppas att Vilgot vill stå på den när det behövs :)
Tanken är att Tilde kommer använda brio vagnen då jag vill ha henne mot mig ett tag till och Vilgot kommer få ta emmaljungan i sommar när det är furuvik, prommisar m.m. Men någon gång så räcker det kanske med emmaljungan och då får Tilde sitta i den och Vilgot varva mellan ståbrädan och gå.
Vagnen har en gräns på 15 kg vilket jag tycker är lite lite men jag tror att den tål mycket mer egentligen då dom är så rejäla, Vilgot väger 13,5kg just nu. 
Priset, smidigheten och storleken gjorde att det blev emmaljungan! Har provar emmaljunga mondial, emmaljunga scooter, brio sing och bugaboo donkey och mina favoriter är emmaljungas vagnar! Skulle rekommendera de till alla! Det är även Jespers favorit och han sa direkt att vi skulle ta den men jag ville ju jämföra innan jag bestämde mig, han blev glad att det blev den iaf! Hade varit kul att prova en kronan också men det kanske vi hinner ;)
 

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0