Parken zoo

En av de roligaste sakerna vi gjorde under semestern var en tur till parken zoo med hela familjen, vi fyra, mamma, Hasse och Jespers föräldrar.
Det är så kul att alla kommer så bra överens och gillar varandras sällskap, som en stor härlig familj <3

Mamma och Hasse tog husvagnen och vi andra delade på en stuga som kanske var i minsta laget men det gick bra!

Fint väder hade vi och vi gick två dagar, första dagen allihopa och andra dagen jag, Jesper och barnen.
Tilde var nöjd i vagnen och Vilgot satt snällt och tittade medans vi gick och kikade på alla djur. Fanns otroligt mycket djur av olika slag och det var jätte kul att se så stor variation. Vi avslutade första dagen med karuseller och Vilgot skulle åka precis allt! Det var gratis så han fick peka på vad han ville åka så följde vi med. Vissa saker tyckte till och med jag och Jesper kittlades i magen men han bara skrattade och ville åka igen. Han höll upp händerna i luften när han åkte larven och skrek som barnen framför haha.

 
 

Bröllopsfeber - Sveriges största bröllopsmässa

Den 22 oktober drar jag, mamma och mina fina vänner/tärnor iväg på bröllopsmässa i stockholm. Ska bli så himla roligt att kika runt och få lite inspo och göra något med tjejerna! 

Haft kontakt med min weddingplaner (hur sjukt är det inte att jag har en sån?) och fotografen nu i några dagar så nu har jag lite bättre koll på budgeten vilket känns otroligt skönt!
Middagen kommer vara den största kostnaden och bli en klumpsumma, de andra kommer vi sprida ut allt eftersom vi hittar de vi vill ha så som klänning, kostym, ändring av ringar, blommor m.m.
Har hittat en jätte bra sida på facebook också där det finns massor med tips och idéer.
 
Känner att det hade underlättat om man varit på ett bröllop tidigare men ingen av oss har varit det, vårt bröllop blir det första vi går på haha, men förhoppningsvis inte det sista!
 

Soliga tisdag

Vilgot sov gott hela natten och Tilde vaknade titt som tätt och vi försökte med allt, tillslut somnade hon om i sin säng men då dröjde det inte länge förens klockan ringde kändes det som.
Vaknade till strålande sol iaf så det kändes inte allt för jobbigt att kliva upp i alla fall, Vilgot vaknade samtidigt som den ringde så vi gick ner alla tre och åt frukost. 
Gjorde oss redo för dagis och åkte iväg, oroade mig lite för att hur han skulle reagera men det gick hur bra som helst. Tönt mamman som oroar sig i onödan. 
Det var nya barn men samma personal, 5 barn är det nu totalt och 3 st personal. Vilken lyx! Det kommer börja 5 till under hösten här och de var ungefär så många det var innan, kanske något mindre nu. Vilgot sprang in direkt och de hade flyttat om lite men han hittade favorit leksakerna direkt och brydde sig inte om mig, stannade kvar ett litet tag för att se att allt gick bra innan jag vinkade hejdå. Det var dock en annan liten tjej som blev ledsen när jag skulle gå, barn är ju bara för goa!

När jag kom hem så fick Jesper ta Tilde och gå ut så jag kunde jobba i lugn och ro inne. Tråkigt i det fina vädret men skönt att få det gjort. Suttit med support större delen av dagen också då datorn inte riktigt vill det jag vill..
Klockan gick fort och innan jag visste ordet av fick jag stressa ihop kuverten och posta dem på vägen till dagis. 

Allt hade gått jätte bra och han han talade om att de hade cyklat ute idag. Åkte hem och tog det lite lugnt i soffan med mellis innan vi gick ut hela familjen.
Pappa kom förbi på kvällen och bjöd på mat, pizza idag igen. Fyfan vad skit det blivit på semestern, har gått upp alla kilon jag gått ner innan... Har anmält mig på korpen och om två veckor ska jag börja tänka på vad jag stoppar i mig.
Måste ju bli fit for fight till bröllopet!

Barnen somnade direkt i alla fall, får se hur Tilde sover inatt. Dessa tänder gör oss galna, tycker så synd om henne.

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0