Tavlor

Beställde "lite" tavlor som vi satte uppe i barnens sovrum, har varit så naket på väggarna tidigare så det blev verkligen stor skillnad när dom kom upp. Jätte nöjd med dom!
 

Snart Maj

Imorse så vaknade Tilde runt halv åtta så hon fick flytta över till våran säng så låg vi och gosade ett tag innan vi gick ner och gjorde frulle. Fixade frukost till Vilgot också men han vägrade vakna när Jesper skulle upp och väcka honom så vi fick äta utan honom. 
Andra natten i sängen och det gick precis som natten innan jätte bra, och skön måste den vara eftersom att han inte gick upp förens halv 10.

När Vilgot fått i sig frukost så packade vi in oss i bilen och åkte till ikea, köpte tavlor i förrgår och behövde ramar till dem. Blev en lätt lunch där innan vi åkte vidare till leklandet delfinen. Vi var inte där så länge, lite mer än en timme blev det men det räckte för oss alla. Jätte kul är det! Vilgot tycker det är så kul och är inte alls blyg så han hittar alltid några att leka med där. Åkte rutschkanan själv gjorde han idag också! Jesper hann inte på honom då han bara kastade sig ut, innan så har han alltid suttit med oss och åkt men det ville han inte göra idag ;)

Köpte med oss lite frukt och fika som vi åt i bilen och när vi kom hem så blev det vila, trötta var vi alla fyra! Passade på att åka till coop och hämta ut lite paket och tanka bilen medans Vilgot sov. Det var kläder till Tilde och tavlorna som jag beställt.
När Vilgot vaknade var det fortfarande dåligt väder så då hämtade han pippi filmen så då blev det mys i soffan.
Vi har tagit det ganska lugnt hela eftermiddagen och bara pysslat hemma, det var inte förens för någon timme sen det blev fint väder ute men nu är det för sent för att ta en prommis känner jag. Båda barnen har vi lagt för natten och Jesper ska åka iväg och jobba om någon timme. Blir nog någon serie på datorn och sen ska jag försöka att komma i säng ganska tidigt då Tilde vaknar tidigt ;) Tidigt för att vara våran familj i alla fall!
 

Känner att jag måste ha en bild till inlägget så - matglad liten tjej! 
 

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0