Vecka 39 (38+3)

Nästa vecka på söndag så är det bf, 11 oktober som vi har väntat på så länge nu! Imorgon är vi nere på ensiffrigt och hon kan verkligen komma när som helst! Jag har ju sagt att jag tror hon kommer på en torsdag och att hon kommer komma tidigare men vi får väl se. 


Mycket har hänt nu sista veckan och även om jag gräver i rabatter, renoverar trappor, springer runt på stan, springer efter/leker med Vilgot och städar och plockar som vanligt hemma så märker jag att det börjar bli riktigt jobbigt. Kroppen gör ondare och humöret är inte på topp. Hormonerna har börjat spöka som bara den! Glad, ledsen, arg och sen glad igen inom loppet av 5 minuter. 
Förvärkar känner jag till och från och sammandragningar har jag nästan hela dagarna. Sova får jag inte heller göra, jag vrider och vänder på mig och springer och kissar ca 4 gånger varje natt. Hon trycker på som bara den också och det känns som att hon ska trycka sig ut ibland. Lite obehagligt måste jag säga. 
Slemproppen lossnar lite till och från fortfarande och förvärkarna gör ondare än tidigare och varje gång hoppas jag att det är något på gång och att det inte ska stanna upp men det gör dom.
Imorgon ska jag till Doris, sista besöket som är inbokat men vi bokar väl in ett till nästa vecka också antar jag. och kanske veckan efter det, och efter det.. Hemska tanke!

Jag kommer be om en hinnsvepning imorgon det börjar bli riktigt jobbigt med dom här förvärkarna nu, jag har ingen aning om jag kommer få det eller inte. Vi har aldrig pratat om det och jag vet att det är olika från barnmorska till barnmorska om dom vill göra det eller inte. Jag hoppas att hon inte har någonting emot det, vore inte helt fel om hon ville komma den här veckan eller nästa. Jag VILL INTE gå över, gör jag det så gör jag det men jag hoppas verkligen att jag slipper. Känner att jag inte klarar det psykiskt som det är just nu, en trött mamma! Hoppas att hon vill göra en och att den hjälper.

Shopping

Lite shopping till dom små har jag även hunnit med på dom här dagarna, såklart! Jag kan bara inte låta bli!

Till storebror - 

5-pack långärmade t-shirts från next. ÄLSKAR next! Dom har så himla bra kläder till jätte bra priser.
Dom kommer bli toppen att ha nu när det börjar bli kallare ute istället för vanliga t-shirts.


En till tröja från next, tyckte att texten passar så himla bra. Han kommer lika fort som han springer iväg igen ;)


Och mjukisar kan man inte få för mycket av, också från next.
Det är allt han har på dagis, sköna och bra att leka i! 


Vilgot är ganska varm av sig men nu börjar det bli kallare ute så då var det dags att ta fram pyjamasen igen men den hade han växt ut så det fick bli en ny från h&m, jätte skönt tyg och super cool blev han!Till lillasyster - 

Från next så blev det ett 4 delars set, mössa, tröja, byxor och strumpor. Tyget på mössan och byxorna var det som gjorde att jag var tvungen att klicka hem det. Älskar små söta djur!


Från hm så blev det en overall, super bra att bara dra på när man är hemma och gosar nu i höst <3


Sen har jag köpt ett plagg som jag velat lite fram och tillbaka med, den är inte direkt billig, 599kr kostar den och ska jag vara ärlig så tycker jag inte att pop har dom snyggaste kläderna, ganska tråkiga faktiskt. Och 599kr för en overall till en liten bebis som växer så det knakar kändes inte optimalt.
Kom då på att jag skulle leta på tradera, har ju köpt massa fina oanvända kläder med prislapparna kvar från newbie för mindre än halva priset mot för vad dom kostar i butik så chansade och hittade en röd som med frakt blev billigare än halva priset för i butik! Jackpot, då behöver jag inte känna att jag slösat massa pengar på något jag egentligen "inte vill ha". Självklart hade jag inte köpt den om det var så att jag inte ville ha den, ,men jag ville inte ha den för de priset och kan man då hitta den ny billigare på tradera känns det lite bättre. Den är säkert super bra och hon kommer inte att frysa och det är viktigare än utseendet. 
VINDFLEECEOVERALL

Mycket nu

Ingen bebis har kommit än så det är inte därför det varit tyst här i en vecka utan jag har haft så mycket att göra bara. Har "renoverat" trappan, fixat fint i trädgården,lagat bilen, shoppat, förberett för bebis och bara varit mamma. 
Trappan lägger jag upp före och efter bild på när vi fått dit det sista, blev 10 gånger bättre än innan och vi är super nöjda!

Vi har även fixat ute på gården dom senaste dagarna, har varit så fint väder så vi har varit ute till större del. Dom som bodde här innan oss hade verkligen för mycket fritid.... Buskar, blommor, träd, klätterväxter, stenar och plåtter precis ÖVERALLT! Och ingen tanke bakom heller utan allt är bara utplacerat lite var som, man kanske ska tänka på att träd och buskar växer sig större och att man inte kan plantera ut dom vart som helst. Vi har sågat ner två träd, tagit bort flera buskar och jag har grävt om i lite "land" så nu ser det lite bättre ut i alla fall.

Självklart har lilleman varit till stor hjälp när det kommer till att gräva men han tröttnar ganska fort så då finns det annat att göra ;)
 

Bilen gick sönder förra veckan också.. Jag skulle åka och hämta Vilgot på dagis och när jag starta bilen så lät det jätte illa och hela bilden bara skakade och röck så jag stängde av den snabbt som attan. Helvete tänkte jag nu gick hela bilen sönder! Fick flytta över barnstolen till pappas bil (i spöregnet bör tilläggas..) och skynda till dagis. Tur att pappa hade bilen här så att jag kom iväg i alla fall. Hade inte varit optimalt att gå till dagis och hämta Vilgot höggravid i spöregn.
Lite panik blev det också eftersom att jag snart har bf och vi måste ha en bil! Hade kunnat ta taxi till förlossninen och tillbaka men känns kanske inte optimalt..
Vi hade sån tur att det bara var drivremmen som hade gått sönder så Jesper och Jespers pappa bytte den bara någon dag efter och det kostade inte mycket.
Kallare har det blivit ute och nu känns det att hösten är här. Filten på i vagnen, köttgryta till middag, ljus tända och en sprakande brasa. 

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0