Sjusovare

Mina barn alltså 😂😴 Klockan är 11 och vi har fortfarande inte gått upp här hemma, hörde hur Vilgot rörde på sig inne i sitt rum men nyss men sen blev det inget mer. Känns som att det inte blir någon tupplur för honom idag, brukar lägga honom runt 11-12 tiden i vanliga fall så idag blev det helt knas! 

Ska nog ta och gå ner och fixa brunch till oss, han måste ju vara hungrig när han vaknar 😂


Kontraster

Lilla mannen.. Igår var en mindre bra dag och en mindre glad kille. 
Hämtade Vilgot på dagis igår och när vi kom hem så åt vi lite mellis och sen så bakade vi chokladbollar och Vilgot var jätte duktig och hjälpte till. Han hade i allt förutom smält smör och kakao, rörde om och grejade och var jätte duktig ända tills det var dags att plocka undan. Skriker, slåss, grinar, tjurar och lägger sig på marken och sen fortsatte kvällen i samma anda. Lägg till en förkyld mamma och pappa på det men lite mindre tålamod än vanligt. Räkna till tio flera gånger om..
Ville inte äta middag fast det var jätte god kycklinggryta med pasta så den skippade vi helt, sen kom Elin förbi då vi planerat in en prommis på kvällen och då blev det grinkalas igen när jag skulle gå. Han var fortfarande vaken när vi kom hem igen och det hade inte varit det lättaste att lägga honom, bråk när det skulle vara en ny blöja och bråk vid tandborstningen..

Duktig kille som hjälper mamma att baka <3

Tycker det syns på bilden vilket humör han var på igår ;)
 

Idag var den en super glad kille jag kom in till på morgonen och han hade ätit jätte duktigt på dagis och sovit jätte bra (det gör han ifs jämt där) och han blev jätte glad när vi kom och hämtade honom. Blev en prommis idag då det var så skönt ute.
När vi kom hem så blev det lek ute sen pustade vi ut i soffan innan Jesper började med middagen. Han åt upp allt på tallriken + lite till och sen satte vi oss i lekrummet och lekte med duplo i nästan en timme.
Jag satt i lekrummet och Jesper i vardagsrummet så körde vi en bil fram och tillbaka mellan oss och Vilgot sprang mellan och skrattade helt hysteriskt tills han helt plötsligt kommer fram och ger mig en puss på munnen sen springer han till Jesper och ger honom en puss och sen hämtar han sin snutte och ställer sig vid trappen och pratar och pekar. 
Då var det nästan så att tårarna kom. Min fina lilla kille vad du har blivit stor och duktig.

Ena dagen längtar man till läggdags och andra saknar man honom så fort man lagt honom i sängen. Tur det är fler av de andra dagarna.

Min fina dotter

Gick super på bvc idag och våran "lilla" tjej har ingen kurva utan ett streck, ett streck rakt upp 😂 4660g och 56cm är hon idag, 26 dagar gammal. Min lilla knubbis ❤ Bra med grädde i tuttarna även denna gång kan man säga. 
Allt annat såg bra ut också så det känns skönt 👍
Mamman, pappan och storebror är det mindre bra med.. Förkylningen blir värre för mig och Jesper, Vilgot är nu snorig och vaknade för ett tag sen och var ledsen. Misstänker att det blir jobbigt för honom att andas. Hoppas det är bättre för oss alla imorgon. 

Nu paradise sen natti! 

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0