Toaletten

Före - 

Efter - 
 
Svårt att få bra bilder då det är en ganska liten toalett men nöjda är vi i alla fall! Som jag skrev tidigare så är det lite små saker kvar som tex tvåpump, prydnader och växter.
Det vi har gjort är att måla väggar och golv och köpt nya möbler. Innan så var väggarna ljusblåa med små prickar i olika nyanser av blått och golvet var beige/vitt i olika nyanser. Mindre vackert.. Vi köpte färg för våtrumstapeter och det gick kanon och måla, ser ut som ny tapet. Väggarna blev i beige/kräm vitt och golvet grått.
Alla möbler är köpa på ikea och har även börjat smyga fram lite julpynt som röda handukar och girlangen med granar som lyser ;)
 
 

Min stora lilla kille

Den här killen ger mig gråa hår och rynkor i pannan men i slutändan så är han det bästa jag vet.

Han har på senaste veckan börjat skrika, typ som Ronja Rövardotters vårskrik.. Det är när han är glad, leker, sur eller inte får som han vill så med andra ord alltid.. Vi har provat med att säga till lugnt, sätter oss i hans nivå, blir arg själv, ignorerar, hyschar med fingret och allt vi kan komma på! Spelar ingen roll vem som säger till heller han fortsätter.. Jag hoppas det går över lika fort som det kom för det är inte super kul och både jag och Jesper har på riktigt ont i öronen! 


Lite vad som händer annars i utveckling m.m

Storlek 92/98
Förstår mycket bra när man ber om något t.ex kasta bollen, hämta snutten, får jag en puss?, vill du ha mera?, har du bajsat? Då gör han/hämtar det man ber om och nickar eller skakar på huvudet när man frågar honom frågor.
Han pratar på massor men det är inte mycket jag förstår
98% av tiden är han jätte snäll med Tilde. Hämtar nappen om hon grinar, klappar henne på huvudet och drar vagnen när hon ska sova.
Kan rörelserna till flera barnvisor
Älskar att leka ute


 
 
 

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0