Vecka 22

132 dagar kvar till bf och magen växer och bebis sparkar. Jag MÅSTE bli bättre på att knäppa kort, skäms nästan. Massa bilder på när Vilgot låg i magen och nu nästan inga alls, så tråkigt! 


Känns att hon blir större då sparkarna blir starkare och tydligare. Märker också av hennes dyngsrytm, runt tolv på kvällen så drar det igång som mest och då vill jag ju inte somna då vill jag bara ligga och klappa på magen.

Håret har jag inte tänkt något speciellt på då jag alltid haft ganska tjockt hår, det är lite mer att borsta nu bara. Tandköttet är en pina då det blöder så satans mycket varje gång jag borstar tänderna men så har det varit sen jag fick reda på att jag var gravid och det var samma med Vilgot.
Foglossningen känner jag nu av varje kväll och jag har även ont i svanken på kvällarna men jag kan inte sätta mig ner heller för det är när Vilgot lagt sig som jag hinner städa undan efter dagen och så länge jag orkar så kommer jag fortsätta med det. Vi får se hur det är om några veckor.

Namn är jag/vi fortfarande inte helt 100 på men Signe är väl fortfarande nummer ett och sen kommer Tilde tror jag + lite andra namn. Sitter fortfarande och tittar och letar men tycker det är så svårt och vi har ju lååång tid på oss men jag blir ändå lite stressad. Tror det är för att vi sist bestämde namn ganska fort och det var så självklart, det var bara det namnet som gällde medans vi har flera alternativ den här gången. Jaja det kommer!

Morsdag

Idag är ingen vanligt dag utan det är morsdag <3 Min andra som mamma och den har varit fantastisk! Började med sovmorgon till tio och sen gick vi ner och gosade i soffan ett tag innan vi klädder på oss och åkte till stan.

Jesper bjöd på lunch och fika på java, tacotoast och morotskaka slank ner! 
Jesper jobbade eftermiddag så efter lunchen så gick han till jobbet och jag och Vilgot tog en lite tur på stan. Blev ramar och canvas på clas ohlson, fingerfärg på br och mat på coop innan vi åkte hem. Nu fick vi också chansen att testa på vagnen lite bättre och vi är fortfarande super duper nöjda alla tre!

Vilgot somnade i bilen påväg hem och ville inte somna om när vi kom hem så det blev en kort lur idag men han var pigg i alla fall så jag tog fram fingerfärgen.. Tur jag la plast på golvet innan säger jag bara då han både kladda, gick i och åt färgen haha. Som det såg ut efter, han var kladdig, jag var kladdig, köket var kladdig så det fick bli ett bad i vasken efter vilket var super poppis så idag har jag legat på plus heeeela dagen ;) Första tavlan är gjord och den ska vi hänga upp i lekrummet, ska knäppa kort och lägga upp här sen.
Mamma kom kort efter så åt vi varma mackor och drack te sen blev det bingolotto men vi vann inget men vad gjorde det. 
Vilgot gjorde av med sina sista krafter och sprang runt som en liten kanin och somnade direkt jag la honom så då hann vi med fika också innan hon åkte hem.
Nu på kvällen har jag städat och sen har jag suttit i flera timmar och sorterat och beställt foton från Vilgots första år så nu är ÄNTLIGEN det klart! Skulle kunna beställt flera hunda bilder men många ser ungefär likadana ut så det blev 126st totalt och sen två förstoringar som vi ska sätta upp i vardagsrummet. Ska köpa fotoalbum när vi är på ullared tänkte jag, tycker det är mycket roligare att ha i album än på datorn eller mobilen. Får beställa en gång om året så det inte blir hur mycket som helst på en gång.
Jesper kom precis hem och jag ska hoppa in i duschen så jag får bort all färg. Imorgon och på tisdag väntar jobb 12-21.15 så det är bara att ladda!

Kladdiga pojken! <3

Nya vrålåket!

Idag så har jag monterat det nya vråkåket till våra små :D Super fin är den och jätte nöjd är jag! Synd att det regnat/regnar massa ute så har inte orkat prova den riktigt men inne har vi kört omkring och Vilgot satt jätte bra i den och började grina när jag lyfte ur honom och ville upp igen haha!

Köpte en all black så allt är svart egentligen men så köpte jag till en blå sufflett som passar så bra nu på våren/sommaren :) Hade jag vetat att det var en liten tjej i magen när jag beställde så hade nog tagit ett extra topset i rosa, hade varit så fint bredvid varandra!Hur gulligt hade inte det här varit?!
 
 

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0