Midsommar morgon

Började med ett samtal från jobbet, har blivit fel i programmet där man gör gör scheman så på mitt var jag ledig men inte på deras. Började klä på mig och var inställd på jobb men tur att man har en så otroligt snäll chef så det löste sig i alla fall.
Hade inte varit super kul att jobba till 15 när alla ska komma runt 12.30.
Har hunnit med lite städ och sånt innan vilgot vaknade och nu sitter han och äter frulle och Jesper har åkt till stan för den sista shoppingen. Ska försöka dammsuga efter att Vilgot ätit upp men han brukar sätta sig på dammsugaren eller dra ut kabeln så vi får väl se hur det går.

Vädret är inte på topp men det blir klänning i alla fall, vi kommer sitta i inglasade och där är det varmt och skönt. Känns som att man måste ha det även om vädret är dåligt, man måste ju se att det är sommar på något vis.

Nu börjar det bli dags att torka av den lilla mannen och sen fortsätta med förberedelserna.

Dagen innan midsommar

Klockan hade vi ställt på 07.00 men vi kom inte upp förens 07.45, varför går man aldrig och lägger sig i tid?! Gick ner och gjorde oss i ordning innan vi gick upp och väckte den lilla mannen som var super trött men glad i alla fall <3 
Mötte upp Niclas på city gross så åt vi frukost innan vi började midsommar shoppingen. Tog sin lilla tid även om jag var ungefär vad allt står. Använde mig utav nya city gross appen där jag hade gjort en handlingslista och det var super smidigt, stort plus!
Var klar lite efter tio och då var det helt fullt på parkeringen, stackars kollegor får lite att göra idag och imorgon kan jag tänka mig. Tur att vi kom tidigt så vi slapp den värsta trängseln. 
Hann bara hem och slänga in allt i kylen och byta om sen åkte vi iväg till marma för att fira Jespers mormor som fyller 80 år idag! Smörgåstårta och fika passade perfekt till lunch idag :)
Jesper jobbar sin sista dag idag innan semestern så vi blev inte kvar så länge sen hade vi en trött kille som behövde hem och lägga sig. Efter att vi lagt honom så började vi med lite förberedelser inför imorgon så kött är marinerat, jordgubbarna rensade och bordet fixat. Sara kommer förbi efter jobbet och hjälper mig att fixa snittar och sånt senare.
Tur att vi har henne, vår fina Sara <3 

Onsdags shopping

Upp och äta lite frukost sen klä på sig och hämta upp mamma och brumma in till stan.
Mötte upp Sara som precis slutat jobbet och sen blev det lite shopping och sen lunch. Vilgot satt nöjd i vagnen och tittade på alla folk hela tiden. 
Blev lite shopping också såklart, till mig också den här gången! Köpte två klänningar på bikbok, en på vero moda också bytte jag storlek på klänningen jag beställde från kappahl då jag köpt en för stor. Till Vilgot så blev det en skjorta och en keps och sen fick även ett par gardiner till matrummet följa med hem från hemtex.
När vi var klar i stan så åkte vi hem och det var så kallt och blåste ute så vi höll oss inne och lekte istället. 
Pappa kom förbi efter jobbet så då blev det pizza till middag, passade perfekt då jag inte alls kände för att ställa mig och laga mat.

Konstigt nog så köpte jag klänningarna från bikbok i storlek xs och s och dom andra klänningarna blev det m. Storlekarna måste ha gått upp sen jag shoppade sist då det var flera år sen jag köpte något i xs.. Jaja kändes ju bra i alla fall haha.


La Vilgot runt sju som vanligt men han låg och pratade ett tag innan han somna så klockan blev väl närmare halv åtta innan det blev tyst. Jag satte upp dom nya gardinerna och sen gjorde jag klart dom sista löningarna tills nästa vecka.
Tänkte att jag skulle lägga mig tidigt men när Jesper kom hem så ville man ju umgås lite med honom så tror inte vi somnade förens efter två i alla fall. 

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0