Vecka 10 (9+0)

Idag har varit en midre bra dag gällande illamåendet.. Behöver inte gå in på detaljer men hade inte ätit någonting när det var dags att springa till toaletten första gången och när det är tomt i magen så är det mindre kul... Var några dagar sen sist så var väl dags igen. Har tagit en postafen tablett och ätit två mackor så mår lite bättre i alla fall, hoppas det blir ännu bätte under dagen. 
Vilgot tar sin tupplur och igår sov han i 2 timmar och 50 minuter!!! Kan inte komma ihåg sist det hände så hoppas nästan han sover lika länge idag så jag får vila upp mig, han har sovit en timme nu ungefär. Jesper jobbar fm så räknar timmarna tills han kommer hem och kan hjälpa mig. 
Hoppas verkligen det går över i vecka 12 som det gör för de flesta för det börjar bli riktigt jobbigt nu. Annars så tycker jag inte att jag märker av graviditieten speceillt mycket förutom illamåendet, tröttheten och att jag får springa och kissa titt som tätt. Lite molvärk (växtvärk) har jag också ifs. 

I förrgår när jag var på stan och växlade pengar till resan så blev det lite shopping också, köpte två par mammabyxor på hm, ett par jeans 249:- och ett par tights 299:- blev i storlek 38 så jag kan ha dom ett tag i alla fall :) 
 
Har köpt alla mina tidigare mamma kläder på hm också. Tycker dom gör ganska fina faktiskt, synd bara att alla har likadana men det blir ju så när det inte är så många som säljer.
Känns lite tidigt att köpa kläder redan nu men kan inte knäppa mina byxor längre, min mage syntes tidigt med Vilgot också men nu tycker jag den syns ännu bätte med nr 2. Kan inte gå och vänta på att jag kanske kommer få ett missfall heller, som man brukar säga - Jag väntar barn, inte missfall. Kommer säkert att köpa något till den lilla i london också.
Jag är bombsäker och har varit redan från dag 1 att det är en tjej den här gången så vågar mig nästan på att köpa något rosa när jag är där. Blir det inte så finns det säkert alltid någon man kan ge bort kläderna till ;)
Visste från dag 1 att Vilgot var en kille så vi får se om min känsla stämmer även denna gång, då blir det en liten tjej. Jesper tror också att det är en tjej eftersom att "hon" ställer till det redan haha ;)
Spelar verkligen ingen roll det vikgitgaste är att vi får ett till friskt barn.
 

London på måndag

Nu är det bara tre dagar kvar tills vi åker, 10.20 lyfter vi så vi kommer väl att vara på arlanda runt 8.20 vilket betyder att vi åker hemmifrån runt 6.20.. Kommer bli en tidig morgon för den lilla då Jesper kör oss till arlanda så då måste ju han följa med. Kommer sakna honom så mycket men vet att han kommer ha det mysigt med pappan medans jag är borta :) Vi är ju borta mån-tor och Tom hämtar oss när vi kommer hem, är annars väldigt smidigt att ta tåget men skönt att slippa passa tågtiderna.
 
Victoria kommer hit redan på söndag em så sover hon här så slipper hon åka hit tidigt på måndag morgon. 
Pengarna är växlade redan så det är packning kvar men den tar vi på söndag tänkte jag, tvättar allt jag äger och har nu haha. Har en tendens att packa allt för mycket men nu ska jag försöka att bara packa det jag vet att jag kommer att använda så jag kan shoppa så mycket som möjligt ;) Kommer troligtvis bli mest till Vilgot som vanligt men något till mig och Jesper ska jag väl också hitta. Synd att punden är så hög just nu..


Bokade hotell i bayswater som vanligt, skönt att man redan hittar där så man slipper irra omkring :)
 
London 2010 med mamma, första resan som inte blev den sista. Då bodde vi i kensington, lite lugnare än i bayswater men lite längre till shoppingen.
 
London med Jesper 2011
 
London 2012 Mars med mamma
 
London 2012 September med Jesper, Kevin och MatildaLondon 2013 med Carro - Vilgot låg i magen redan ;)
 
Blev ett långt inlägg med massa bilder, tror jag fått med alla gånger jag varit där nu. Åkt varje år sen 2010 men inte förra året eftersom att Vilgot föddes men nu är det dags igen.
Ser mest fram emot shoppingen, KFC, den fina miljön och alla trevliga människor. 

Vecka 7+4

Igår var jag till studentgyn i uppsala för att titta på bebisen, hade ingen aning om vilken vecka jag var i men nu vet jag. Vecka 7+4 idag så vecka 8 och jag gissade på att jag skulle vara i vecka 8+0 (vecka 9) så jag var inte helt ute och cyklade i alla fall. Så nytt bf datum är 5 oktober och inte 15 september som det var om man gick efter bim. Hade räknat med att bli flyttade mer än två veckor eftersom jag blev det med Vilgot så det är inget som oroar mig eftersom det var likadant förra gången.
Som jag skrev tidigare så trodde jag att jag skulle vara lugnare den här gången men kommer på mig själv med att googla samma saker nu som jag gjorde första gången. Man ska INTE googla så enkelt är det. Händer något så händer något det finns inget man kan göra men man oroar sig hela tiden, vill bara att jag ska komma till vecka 12 så det känns lite säkrare i alla fall. 
Igår på ultraljudet så sa läkaren att missfallsrisken ligger på 2-3% när man gått så långt som jag har och man ser att hjärtat slår som det ska men ändå oroar mig sig dumt nog. 
Den lilla bönan var 12.33mm och jag såg knappt vad som var upp eller ner men hjärtat såg jag och jag är redan kär, lilla bönan som kommer i oktober <3

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0