onsdag och valborg

Igår så vaknade Vilgot 8.30 så himla skönt att han får sova ut! När vi sov nere så vaknade han runt 7 och hade inte världens bästa humör och ville gärna gå och lägga sig klockan 10 igen.
Jesper var hemma från jobbet då han hade feber och är förkyld. 
Jag passade påatt njuta lite extra eftersom att vi aldrig är hemma tillsammans, synd att han var sjuk bara! Vi hann i alla fall lägga golvet i halva hallen och jag har målat klart toaletten. 
Nu är det lister och nya dörrar kvar, måste bara välja vilka lister vi vill ha. 
Vilgot fick vara hos mormor medans vi pysslade hemma.

Idag gjorde vi morgon 8.30 igen men vi låg kvar i sängen ett tag och gosade innan vi gick upp. Jesper mådde mycket bättre men nu snorar jag och Vilgot istället. Så himla typiskt!
Vi städade hela huset på fm, vilken tid det tar att städa nu om man jämför med när vi bodde i lägenheten! Då städade jag hela tiden men nu finns inte tiden till men försöker alltid städa på torsdagar så man har fint till helgen.

Betalde vagnen imorse också så nu är det gjort, sved i plånboken men vi fick ett så bra pris så det känns dumt att klaga! Vagnen beräknas komma 15 maj.

Jesper jobbar em så jag och Vilgot gick hem till mamma och hasse och åt mat. Känns inte som att det är valborg idag, känns som en helt vanlig dag. Förutom att dom skjuter upp raketer här klockan 22 så då kommer väl vilgot vakna så jag får gå upp och vagga honom till sömns igen.
Förut på valborg så gick vi jämt till kasen och tittade och sen när man blev äldre så var man ute och festade med vänner. 
Den här kvällen ligger jag hemma framför tvn och det känns skönt! Synd bara med förkylningen och att Jesper inte är hemma, tur han kommer om ca en timme ❤
Nu är klockan snart 22 så bäst att ladda upp med välling om det inte funkar att söva om honom med vaggning. 

Gosig kille idag efter sin tupplur ❤💙

Tisdag

Natten har gått jätte bra! Vilgot vaknade till när vi gick och la oss men somnade snabbt om och vaknade vid 4 och var lite ledsen men Jesper gick upp och gav honom en flaska välling sen sov han till klockan 8 :D 
Han sover bättre nu när han sover i eget rum tycker jag.
Jag vaknade dock klockan 5 och gick upp för att kissa sen kunde jag inte somna om för att jag visste att klockan skulle ringa 7. Väckte Jesper vid 7 för att se hur han mådde, fick ringa och tala om att jag skulle bli hemma idag också, så nu tar jag hand om båda två här hemma. 
Jesper fick en alvedon och ipren så hoppas han är bättre när han vaknar.

Vi har ätit stor frukost idag, gröt, kräm och fruktsallad till Vilgot och samma till mig - gröten och + två hårda mackor! Äter minst 6 falurågrut med ost om dagen! Mår ju fortfarande illa och det är det som hjälper bäst tycker jag.
Efter frukosten så lekte vi i lekrummet vilket har visat sig vara väldigt poppis! 
Ska snart lägga Vilgot för sin tupplur och vänta på att Doris ringer upp, får se om jag får komma och ta prover eller inte. Måste ringa försäkringskassan också då dom struntade i att ringa upp förra veckan..

Får se vad vi hittar på när Vilgot vaknar, är sugen på en tripp till IKEA då vi behöver köpa lite lås till köksskåpen och lite annat men känns roligare att vara ute när det är så fint väder! 


Sprattel vecka 17 (16+1)

Jag fick aldrig veta hur min moderkaka låg den här gången, med Vilgot låg den i bak och det är jag glad över då jag kände rörelser med honom väldigt tidigt.
Jag misstänker att den gör det även denna gång då jag redan för någon vecka sedan känt något sprattla till, typ som en fisk! 
Igår efter maten så kändes det nästan som att något sprack eller gick sönder och jag blev så förvånad. Eftersom jag vet att inget sprack eller gick sönder så är jag säker på att det var bebisen som troligtvis vände på sig eller något likande, kändes likadant med Vilgot 💙
Det är så mysigt när man börjar känna av att det faktiskt ligger någonting där inne! 
Bara 22 dagar kvar till ultraljudet nu!❤💙

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0