31 Oktober

Jesper gick upp tidigt imorse för han skulle köra in bilen till vianor i Gävle så jag vaknade såklart också när han åkte iväg runt halv 7. Somnade i alla fall om och vaknade någon timme senare, borde vara utvilad men är trött i alla fall men det beror nog på förkylningen. 
Vi åt frukost och sen skruvade vi fast handtagen på skåpet och skrapade bort färg som kommit på glaset. Tänkte lägga upp en bild på det imorgon när vi fixade lamporna i det. 
 
Jesper jobbar eftermiddag nu fre-sön så han borde komma hem vilken sekund som helst, känns lite läskigt att vara hemma själv på halloween! Jag tror ju på allt som har med andar och spöken att göra så lyssnar efter minsta lilla haha. Nu kom han hem!
Mamma kom hit på eftermiddagen och vi tog en liten tripp till rusta, öb m.m. Mamma köpte hårfärg så det blev middag där, vilken osis ;) Vilgot lekte lite på golvet och nu ställer han sig på alla fyra hela tiden och försöker ta sig framåt, så himla kul att se alla framsteg! 
Vi åkte hem innan klockan 8 och Vilgot somnade ganska direkt efter att han fått på sig pyjamasen och flaskan. Eftersom att jag varit själv ikväll så har jag suttit och tittat på mina "white trash serier" som Jesper kallar det, kan inte låta bli att titta på det! Typ Keeping up with the Kardashians, Teen mom, Geordie shore och några av The real houswifes serierna. Älskar skräp tv! 
 
Ska titta klart på det här avsnittet sen blir det sängdags för det är en liten herre som vill upp imorgon bitti. 

Valbo

Vaknade utav klump Jesper imorse som tappade både det ena och det andra på golvet i sovrummet = vaken bebis.. Försökte natta om honom med mat, gos och tillslut tutte men inget hjälpte så vi gick upp istället. Nu är det helt slut ammat här, kom pyttelite mjölk imorse. Känns lite jobbigt fast ändå skönt.. Har ammat honom i 6 månader och tycker det är så mysigt men det är också skönt att han äter ersättning och vanlig mat. Han är så himla matglad så det underlättar! 

Blev en tripp till valbo med tjejerna också och sen åkte vi till owes. Blev handtag till vitrinskåpet, möbeltassar och värmeljus som fick följa med hem idag. Billigt!  

När jag kom hem så åt vi middag och lekte lite innan vi la Vilgot, nu somnar han klockan 8 varje kväll! Så himla skönt med lite rutin, känns bra att han somnar tidigt och inte runt klockan 11 som han alltid gjorde när han var pytteliten! 
Just nu sitter vi och tittar på Rio 2 men det blir nog en tidig kväll för mig eftersom att det blev en tidig morgon. 

Fick reda på en helt underbar nyhet idag påväg till owes! Äntligen! Det här kommer jag leva länge på ❤❤❤

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0