Gårdagen

Jesper kom hem runt 8 på morgonen så det var ingen idé att försöka hitta på någonting med honom så jag och mamma tog en tur till valbo. Som vanligt på senaste tiden så blev det bara kläder till Vilgot, han har fortfarande storlek 56 i kläder men köpte bara på mig kläder i 62 och 68 eftersom att han snart kommer börja ha den storleken. Blev kläder från hm och kappahl, synd att det finns så lite kläder till killar bara medans det svämmar över med tjej kläder överallt.
 
Blev två pyjamaser och en body med fluga och byxor till från H&M, en vit body (min favorit body), leggings och en tröja från kappahl. För någon vecka sen fick han ett par converse av Sara och ett par byxor och en tröja av Hibbi, bortskämd? Javisst!
 
Lite stor pyjamas men vad gör det
 
 
 
 
 

Ockelbo marknad

Det blev en tur till Ockelbo marknad efter att Jesper vaknat, ingen av oss hade varit på den förut och den var mycket större än vad jag trodde. Marknaden var väl helt okej, tycker alla marknader är ungefär likadana och hittar aldrig något att köpa, förutom mat då ;)  Vi köpte en varsin strömmingsburgare, brända mandlar och salami och sen åkte vi hem.

Jesper har precis åkt iväg till jobbet och Vilgot somnade precis i sin babysitter, så rolig var den. Han sov när vi gick runt på marknaden också, vaknade till någon minut men slocknade sen ganska snabbt. Han sover betydligt mycket mer när det är dåligt väder ute och jag blir också jätte trött så ikväll ska vi bara slappa hemma i soffan.

Svensk sommar

Nu börjar jag bli riktigt less på det här skitvädret! Jag vill ha klänning och jag vill att Vilgot ska få använda sina t-shirts men det ser ut som att det kommer till att dröja.


Vaknade runt 6 imorse utav att Jesper kom hem från jobbet, stackarn var hur slut som helst för det hade hänt massa hemskheter inatt. Bara att gå in på gd eller arbetarbladet att läsa. Gick och la mig igen och vaknade sen runt 8 tiden då Vilgot ville ha lite mat sen somnade vi om igen till halv 11 och nu ligger han och sover här bredvid mig i soffan efter frukost nummer 3 och jag slö tittar på saltkråkan.

Blir så uttråkad när det är sånt här väder och det bara kliar i fingrarna men vet inte vad jag/vi ska hitta på, Jesper sover väl någon timme till så får vi se vad vi hittar på sen.

 

Får titta på gamla bilder där det var fint väder istället.

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0