Egengjorda napphållare och vagnhängen

Tycker att det är så roligt att köpa grejer som folk gör själv istället för att köpa i butik för då slutar det oftast med att alla har likadana saker.
Hittade en tjej på istagram madebytilda och hon gör bla egna napphållare och vagnhängen så jag beställde två napphållare och ett vagnhänge. Man får själv välja vilken färg, figur, namn och clips man vill ha på sin produkt och det finns så mycket fint att välja på så jag tror att jag satt i säkert 40 minuter innan jag kunde skicka iväg min beställning till henne!
 
 
 
 

Vecka 31+6 1830g

Två gånger på en vecka har jag varit på förlossningen nu, först i måndags eftersom att han inte rört sig i magen på samma sätt som han brukar och så blev det en tur i fredags också eftersom att jag började "blöda". 

Gick på toa och kissade och när jag skulle torka mig så var det "blod", inte rent blod det var utblandat eller vad man ska säga så jag tänkte direkt att kanske slemproppen hade gått och ringde till förlossningen och dom ville att jag skulle komma in så att dom fick kolla.

 

Fick kissa och det var inget fostervatten i så vi gjorde en undersökning, 2 vul och ett ul men hon hittade inte vad blödningen kom från, allt var som det skulle och inget var öppet och det blödde inte från livmoderhalsen eller så. Han låg med huvudet väldigt långt ner så hon sa att det troligtvis var blodkärl som spruckit eftersom att dom utsatts för högt tryck. När hon gjorde ultraljudet så passade jag på att fråga vad bebisar brukar väga i den veckan så hon var så gullig och mätte huvud, mage och lårben och fick fram en vikt på 1830g vilket var inom normalkurvan, fast lite mindre än "normalt" så det är ingen gigababy i alla fall :) Mamma körde in mig till förlossningen eftersom att Jesper jobbade så hon var med på ultraljudet vi gjorde, så nu har hon fått se lilla V in action också :)

 

Nu hoppas jag att nästa gång jag åker in är när jag ska föda om ca 5-9 veckor :) 

 

58 dagar och 15 arbetspass

Det är 58 dagar kvar tills bebis är beräknad, sen om han väljer att titta ut den tidigare eller senare än den 17de får vi se. Just för tillfället så står jag fortfarande fast vid att han kommer att titta ut tidigare, första eller andra veckan i april gissar jag på, men det kan ju ändras.. 
 
Det är bara 15 arbetspass kvar nu också, nästa vecka jobbar jag 3 dagar och sen kommer jag att jobba 4 dagar ena veckan och 2 dagar andra veckan fram till den 28 mars, då går jag hem helt. Känns jätte konstigt att jag ska vara hemma i över ett år. 

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0