Shopping till lilleman

Igår så åkte vi till kista med mamma och Hasse och åt lunch med min morbror och hans fru. Anledningen till att vi åkte till kista var för att jag läste på en arbetskamrats blogg att hon varit där och handlat på next, en av mina favorit märken när det kommer till barnkläder! Märket är från england och jag har beställt massa kläder till Vilgot där förut och jag trodde inte att det fanns butiker i sverige men det gjorde det ju tydligen och då var vi bara tvungen att åka! köpte 1 jacka, 3 par tröjor, 5 par byxor och 5 par strumpor för 1100kr det är väl sjukt billigt! Var mycket som jag tänkt köpa som inte fanns i butiken men som jag sett på nätet så får väl lägga en beställning också :) Köpte jackan i 9-12 månader och resten i 6-9 månader så att han har något att växa i :)Banangröt

Idag fick Vilgot smaka gröt för första gången och det var super populärt! Köpte banangröt (smakade bara havregryn tyckte jag) som man kan ge från 4 månader och det blir han ju om två dagar :) Gav han några små skedar och mer än hälften hamnade på honom men han såg väldigt nöjd ut och öppnade munnen hela tiden och ville ha mer. Tänkte ge han någon sked nu varje dag så att det inte blir för mycket för snabbt för lilla magen ♥ Han ville också hålla i skeden själv så det fick han göra så blev det ännu mera kladd men var gör det? Jag har redan en större bebis här hemma som jag torkar upp efter varje måltid haha ;)

Just nu ligger vi i soffan och tittar på vänner boxen igen.. vi måste sett den minst 15 gånger om sen vi köpte den för något år sen men man tröttnar aldrig. Tittade klart igår och börjar om på säsong 1 nu igen. Vilgot ligger och äter sin sista måltid för idag och vi ska väl snart röra oss mot sängen vi också eftersom att vi ska till kista och shoppa imorgon :)

15 augusti

Den 15 augusti kommer jag aldrig att glömma. Det var första gången jag fick ett positivt graviditetstest. Har redan skrivit ett inlägg om det tidigare, om dagen vi plussade. Det var planerat så det var inte direkt oväntat men klart man bli chockad ändå. Glädjetårarna sprutade när jag såg vad som stod där på stickan och det känns som att det var igår men ändå har det gått ett helt år!


hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0