Skötväska?

Just skötväska är något jag inte tänkt så mycket på förens idag när jag var på barnenshus med min vän som har bf två veckor innan mig. Hon ska troligen beställa en barnvagn på fredag (en emmaljunga i färgen grey cloud som är hur fin som helst) och sa då också att hon måste passa på att köpa skötväskan också så att den matchar.
 
När vi beställde våran vagn så tittade jag lite på skötväskan som hörde ihop med våran vagn men tyckte den var alldeles för stor, men dom kanske ska vara stora så man får plats med alla saker? Man kommer nog att trycka ner ganska så bra med saker i väskan, det jag kan tänka mig att jag kommer vilja ha med mig är bl.a.
  • Blöjor och våtservetter
  • Ombyte till bebisen
  • Extra nappar
  • Amningsskydd (flaska när jag inte ammar)
  • skötbordsunderlägg
  • handsprit
  • plastpåsar
  • liten handuk
Finns säkert andra saker man behöver också men känns som att de är det jag kommer ha med mig. Har tittat runt på lite olika sidor och jag tror jag kommer att välja en väska som är ganska så lik en "vanlig" väska, tänker att jag troligtvis kommer att lägga mina egna saker som plånbok, nycklar, mobil och allt annat skräp man har i sin vanliga väska. Min favorit hittills är en elodie details skötväska black edition tycker verkligen att den är hur snygg som helst och det verkar vara bra med fack och förvarings möjligheter.

 
                           
 

Är det en pojke?

Nu spökar gravidhormonerna som bara den!!
Det känns inte längre som att det ligger en pojke i magen, eller.. jag vet inte!! Har suttit och läst mycket så mycket på internet precis som man inte ska göra och har läst massor om hur folk fått fel svar på ul, att dom sagt pojke så kommer det en flicka eller tvärtom. Hade bestämt att vi inte skulle ta reda på könet för det spelar verkligen ingen roll bara bebisen är frisk men jag tyckte att jag såg en snopp och pung så tydligt att jag var tvungen att fråga i alla fall och hon bekräftade och sa att det var en pojke.
Har ju suttit och läst massor på olika forum där dom skriver att det mycket väl kan vara en flicka i alla fall att det kan vara så svullet att man lätt misstar det för pojke eller tvärtom. 
När jag gjorde rul så var jag i vecka 16+4 och i vanliga fall så gör man rul i v 18-20 så det var lite tidigt vilket gör att det är ännu mindre säkert om man nu ska tro på allt som skrivs. 
 
Har nu funderat på om jag ska göra ett till ultraljud mest för att jag tyckte att vårat ultraljud gick så fort och jag känner mig lite osäker på om jag verkligen är i den vecka som jag fick på rul, skulle också gärna se bebisen igen. Har hört massa bra saker om crocus i lindköping där jag bokat tid för 3d ultraljud och allt annat som hör till ett ultraljud men funderar om det kanske är lite långt att åka? Man kanske ska nöja sig med ett vanligt ultraljud i stockholm t.ex? 
 

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0